Mirjam Pezaro

Trainer
Mijn ruim 25 jarige werkervaring heeft mij steeds weer laten zien dat mijn grote kracht ligt in het werken met mensen. Dit heb ik op verschillende manieren kunnen ontwikkelen en toepassen. Gedurende deze jaren heb ik geleerd leiding te geven en om zowel een team als individuele personen te enthousiasmeren en activeren. Tevens heb ik ruim ervaring op kunnen doen met het coachen en begeleiden van zowel cliënten als medewerkers.

 

Als associate trainer/coach bij VDS ben ik continu bezig om bovengenoemde ervaringen toe te passen en verder te ontwikkelen. Het heeft mij gesterkt in mijn geloof dat het ontplooien van je talent de sleutel is tot het ontplooien van vakmanschap. De spil in het systeem is de leidinggevende. Modern leidinggeven is een veelzijdig vak, voor en door professionals, waarbij de kritische succesfactoren komen vanuit de vloer.

 

Ik ben van mening dat het creëren van een prettige en veilige sfeer, waarin het respect en de acceptatie van elkaar voorop staan, basis ingrediënten vormen voor het succesvol werken met mensen, in welke hoedanigheid dan ook.

"Eerst begrijpen, dan begrepen worden.”
mirjam-pezaro
Mirjam Pezaro

Bel mij voor:

  • Communicatievraagstukken
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Samenwerking en teamontwikkeling