Amarins Jansma

Project support
Bij VDS voer ik een ondersteunende functie uit op project support en ben ik bezig met verschillende stage opdrachten. Na het afronden van mijn bachelors in Psychologie en Gezondheidswetenschappen wil ik graag meer praktijkervaring opdoen voordat ik aan een master begin.

De sociale psychologie en met name de positieve organisatiepsychologie vind ik erg interessant. Bij VDS leer ik over projectontwikkeling en -implementatie en krijg ik tegelijkertijd de mogelijkheid om mijzelf als persoon en binnen VDS te ontwikkelen.

Voor mijn stage opdracht binnen VDS onderzoek ik verschillende thema’s die te maken hebben met duurzame inzetbaarheid en de ontwikkeling van traineeships. Ik vind het interessant om de verschillende aspecten van gedragsregulatie te onderzoeken en mijn ambitie is om de psychische en fysieke gezondheid van mensen in een sociale context te promoten. Met een preventieve aanpak wil ik graag iets bij dragen aan de maatschappij.

Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan muziek. Zelf muziek maken, concerten of festivals bezoeken en muziek luisteren, niks is teveel. Ook probeer ik een beetje fit te blijven door fitness, zwemmen en zeilen. Vanaf september ga ik beginnen aan de onderzoeksmaster Social and Health Psychology aan de Universiteit van Utrecht.

'Actie is niet alleen het effect van motivatie; het is ook de oorzaak.'
Amarins.img 1113 website formaat
Amarins Jansma
0346 74 54 05

Bel mij voor:

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Project support

Blogs

No items found