Multipliers talk

Leer leiders in jouw organisatie de essentie van het Multipliers concept en creëer bewustzijn over de impact van effectief leiderschap op de motivatie en performance van mensen.

De Multipliers talk is een energieke en interactieve sessie waarin deelnemers kennismaken en ervaring op doen met het Multipliers concept.

https://youtu.be/ctRoJaHu0z0

In twee uur worden deelnemers meegenomen in het onderzoek achter het Multipliers concept en leren zij hoe het komt dat medewerkers bij de ene leider (Multiplier) helemaal tot bloei komen en excelleren, terwijl bij de andere leider (Diminisher) potentieel onbenut blijft en medewerkers uitgeblust raken en hun energie verliezen.

Tijdens de talk worden de vijf cruciale verschillen in leiderschapsgedrag tussen Diminishers en Multipliers toegelicht. De talk wordt afgewisseld met diverse reflecterende oefeningen, bedoeld om bewustwording te creëren en het ontwikkelpotentieel van de leiders in jouw organisatie in kaart te brengen.

Opbouw van de talk

Deel 1: Uitkomsten 2-jarig onderzoek achter het Multipliers concept

Deel 2: Ben jij een Multiplier of Diminisher?

Deel 3: Wat kun je morgen al anders doen?

Deel 4: De leider van de toekomst is een vragensteller

Na afloop

Alle deelnemers krijgen een concrete opdracht om een onderdeel uit het Multipliers gedrag te gaan toepassen in de praktijk. Tevens ontvangen ze het e-book, welke een waardevol naslagwerk biedt van de sessie.

10 – 100 deelnemers

De Multipliers talk biedt plek aan 10 tot 100 deelnemers en wordt altijd afgestemd op de uitdagingen en leervragen binnen de organisatie. Hierdoor creëren we een gezamenlijke taal en draagvlak voor leiderschap.

Internationaal gecertificeerde spreker

Deze talk wordt verzorgd door VDS Training Consultants & Gooiconsult. Samen zijn wij voor de Benelux de unieke licentiepartner van The Wiseman Group (eigenaar van het Multipliers concept). De talk wordt gegeven door één van onze internationaal gecertificeerde Multipliers trainers.

Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
Vds training en coaching huib broekhuis 2021
Huib Broekhuis
+31653786627