Multipliers Leadership Program

Ontwikkel leiders tot Multipliers en krijg meer toegang tot het talent en de denkkracht binnen de organisatie.

Het Multipliers Leadership Program is een kwalitatief hoogstaand leiderschapsprogramma gebaseerd op het Multipliers concept (bekijk filmpje hieronder).

Gedurende dit programma met vaste contact-, zelfstudie-, en reflectiemomenten worden leiders bewust gemaakt van hun eigen Multipliers- en Diminishers gedrag en waar hun ontwikkelpotentieel ligt.

De deelnemers leren hoe ze het Multipliers gedrag (nog meer) kunnen integreren in hun leiderschapsstijl om daarmee de talenten en capaciteiten van de medewerkers nog meer te benutten. Hierin komende de volgende leiderschapsdisciplines aan bod:

  • Talent management: Het talent van medewerkers beter zien en benutten.
  • Werkomgeving creëren: Een intense en gemotiveerde werkomgeving creëren waarin medewerkers de ruimte krijgen om te excelleren.
  • Sturing geven: Leren hoe je het team kunt uitdagen en stretchen waardoor ze groeien.
  • Besluitvorming: Leren hoe je betere beslissingen kunt nemen met meer draagvlak van het team.
  • Resultaat behalen: Leren hoe je de ander verantwoordelijk maakt voor het behalen van resultaat en daarvoor accountable maakt.

   Opbouw van het programma

opzet-multipliers-leadership-program

Waarom het werkt

Wij werken vanuit het 70:20:10 gedachtegoed, omdat dit zorgt voor een maximaal leerrendement en een hoge impact op de verandering van gedrag in de dagelijkse praktijk. Het Multipliers Leadership program is dus gericht op het leren toepassen van het Multipliers gedrag in de eigen werkomgeving.

Het resultaat

  • Verdiepend inzicht in de sterke kanten en valkuilen van de eigen leiderschapsstijl.
  • Leiders kunnen door concrete handvatten meer Multipliers-gedrag inzetten, waardoor er een uitdagende omgeving wordt gecreëerd, om zo het talent en de capaciteiten van de medewerkers beter te benutten.
  • Concrete vertaalslag naar de praktijk: naast de intensieve workshops gaan de deelnemers aan de hand van concrete business opdrachten aan de slag met het toepassen van het Multipliers-gedrag in de werkomgeving.

Duur

Dit programma heeft een looptijd van drie maanden.

Wie gingen je voor:

logo abn-amro

 

 

 

 

Ben jij een Diminisher of een Multiplier? Doe de Quiz!

VDS lead others - Multipliers

Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
Vds training en coaching huib broekhuis 2021
Huib Broekhuis
+31653786627