Feedback Box

De Feedback Box is een zeer interactieve sessie van 3-4 uur waarin teams in een standaard of op maat gemaakte escape room ‘box’ (op eigen locatie) tegen elkaar strijden om alle informatie te vinden die nodig is om de ‘box’ te openen en het spel te winnen.

Tijdens een beknopte aftrap leggen we het doel van de Feedback Box uit. Daarbij krijgen deelnemers kort en krachtig een goede techniek om feedback te geven. Vervolgens worden de deelnemers verdeeld in teams. Elk team krijgt een ‘Feedback Box’ en heeft vervolgens 90 minuten om de puzzel op te lossen en daarmee de doos te openen.

Het escape room spel wordt hierbij ingezet om de dynamiek en de snelheid van de alledaagse praktijk na te boosten. En net als in de praktijk, kent het spel specifieke regels in omgang en samenwerking, waaronder feedback.

Onze facilitator helpt de teams om binnen deze regels succesvol te zijn en om de feedback in het moment te verbeteren. Zodat ze dit in de praktijk ook vaker en sneller op effectieve wijze inzetten om de onderlinge samenwerking te verbeteren.

Na afloop gaan deelnemers met elkaar in dialoog over de impact van feedback en de parallellen met de praktijk. Tijdens deze reflectie worden deelnemers uitgedaagd om als een team en als individu praktijkgerichte experimenten te formuleren om de onderlinge samenwerking verder te verbeteren.

Wat levert het op?

  • De Feedback Box is uitermate goed geschikt om de onderlinge samenwerking op luchtige wijze bespreekbaar te maken.
  • Het helpt om belemmeringen zichtbaar te maken die maken dat er geen feedback ‘in het moment’ wordt gegeven.
  • Het spel kweekt een collectief begrip dat het best moeilijk is om in het moment in een intense werkomgeving feedback te geven zodat het bespreekbaar wordt gemaakt.
  • De Feedback Box zet mensen in de positie om te leren feedback te geven.
  • Het maakt “onze manier van doen” binnen het team bespreekbaar.

Duur

3 -4 uur

Wie gingen je voor?

asr klantlogoBDO klantlogo

 

 

Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
liselotte-de-hommel
Liselotte de Hommel
06 48 01 65 92