Coaching Booster

Personal coaching meets business coaching. Tijdens een Coaching Booster werk je samen met een ervaren Booster Coach 2,5 uur van je tijd aan jouw persoonlijke uitdagingen. De Booster Coach fungeert daarbij als sparringpartner en gids om je te helpen beslissen wat de volgende stap moet zijn in het aanpakken van de obstakels voor succes.

Elke Coach Booster kan als een zelfstandige personal coaching sessie worden geboekt. Echter, om je effectief te ondersteunen begint de eerste Booster met een intakegesprek. Vervolgens evalueer je samen de achtergrond van de uitdaging die je wilt aanpakken. Op een externe locatie werk je samen met je Booster Coach aan verdiepende inzichten, rake reflecties en slimme vervolgstappen. Deze tijd is dus ook werktijd.

Aan het einde van elke sessie bepaal je jouw vervolgstappen. Je Booster Coach is in de zes weken naar de Booster telefonisch en per mail beschikbaar als sparring partner om je verder te helpen de benodigde doorbraken te realiseren. En of je daarbij nog een Coaching Booster nodig hebt is helemaal aan jou.

Wat levert het op?

De meeste personal coaching trajecten kennen een serie van 3-6 gesprekken. Wij geloven dat je ook veel uitdagingen met één deep-dive kunt oppakken door je in verbinding te brengen met de juiste professional. Onze Booster Coaches zijn breed opgeleid en kunnen je helpen op persoonlijk en professioneel vlak. Een Booster levert jou het volgende op:

  • Je creëert tijd om echt goed te reflecteren op je uitdaging.
  • Je hebt om sparring partner om samen doorbraken te realiseren
  • Je krijgt een verdiepend inzicht in wat het maakt dat je met deze uitdaging speelt
  • Je krijgt andere perspectieven die mogelijk jouw beeld van de situatie doet veranderen.
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
Madeleine Blok
06 15 14 92 79