Medewerkers potentieel verhogen

Nieuws –

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Een waardevolle dialoog voeren, is niet altijd makkelijk. Wil je in het eerstvolgend gesprek met je medewerker de relatie tussen jullie versterken, zodat hij/zij in staat is het beste uit zichzelf te halen? Wees je dan in ieder geval bewust van jouw eigen (Accidental) Diminishing gedrag!

Veel leiders zijn zonder dat ze het doorhebben of het zo bedoelen, ‘Accidental Diminishers’. Deze Accidental Diminishing leiders staan met de beste bedoelingen in hun werk en hun leidinggevende rol, maar hebben door hun gedrag een behoorlijk destructieve uitwerking op de productiviteit van hun mensen.

We hebben daarom een aantal Multipliers spiekbrieven opgesteld die jou kunnen helpen om een waardevol gesprek aan te gaan. Download direct de Multipliers spiekbrieven en voorkom dat je tijdens het eerstvolgend gesprek met je mensen in je Accidental Diminisher valkuil stapt.

Multipliers spiekbrieven: slimme tips voor Accidental Diminishers

Klik hieronder om alvast een voorproefje te krijgen van de spiekbrieven Idea Guy en Rescuer!

Medewerkers potentieel verhogenMedewerkers potentieel verhogen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ben jij een Pacesetter, Always-On, Optimist of Rapid Responder of gewoon benieuwd naar de spiekbrieven van de andere Accidental Diminisher typen? Vul hieronder het formulier in en ontvang alle Multipliers spiekbrieven direct in je mailbox![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Alle Multipliers spiekbrieven direct in je mailbox ontvangen?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”rounded”][vc_column width=”1/1″ css=”.vc_custom_1418648472880{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #00aeef !important;}” el_class=”rounded”]

[/vc_column][/vc_row]

16 december 2014

Vak expert

 

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Vak expert

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.