Nieuws –

ABN AMRO wint samen met VDS overall ‘Het Beste Traineeship 2011’

ABN AMRO en VDS Training Consultants wonnen al eerder prijzen met traineeships, die net als het huidige programma gebaseerd zijn op de fundamentele pijlers: persoonlijk leiderschap, ondernemerschap, discipline, zelfredzaamheid en intensieve begeleiding door de bank en VDS.

In samenwerking met en in opdracht van ABN AMRO ontwierp, ontwikkelde en implementeerde VDS een vernieuwend blended internationaal traineeship dat naadloos aansluit bij de eisen van de (arbeids)markt en de nieuwe ABN AMRO organisatie. Een van de succesfactoren is dat de VDS trainers veel affiniteit en ervaring hebben met de doelgroep, de zogenaamde Next Generation professionals, hun drijfveren en hun leerbehoeften begrijpen en als geen ander in staat zijn het zelfbewustzijn van de trainees te vergroten.

Tijdens het 15 maanden durende programma worden jaarlijks 100 tot 120 internationale trainees versterkt op de genoemde pijlers met als rode lijn de opdrachten in de business. Actieve online- en fysieke begeleiding vanuit ABN AMRO en VDS zorgen voor de passende druk op de ketel in de ontwikkeling van de trainees naar een ‘next level’.

De competitie telt 5 categorieën en de winnaars per categorie strijden om de overall Award ‘Het Beste Traineeship 2011’. De vakjury beoordeelt de 5 categoriewinnaars aan de hand van een Elevator Pitch die plaatsvond tijdens het Careerevent op 6 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. ABN AMRO ontving de felbegeerde award ‘Het Beste Traineeship 2011’.

Het Beste Traineeship 2011 wordt georganiseerd door De TraineeBattle, een gezamenlijk initiatief van Nobiles, Twynstra Gudde en Frisse Blikken.

Meer weten over onze traineeships?

11 juli 2011
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: