Nieuws –

VDS haalt Axonify Knowledge platform naar West Europa

Het Canadese Axonify heeft VDS gekozen als partner om hun awardwinning Employee Knowledge Platform beschikbaar te maken voor organisaties in West Europa.

 

Het Axonify Employee Knowledge Platform is onlangs door de Brandon Hall Group uitgroepen tot Best Advance in Unique Learning Technology . Het platform combineert een met meerdere awards bekroonde aanpak van microlearning, met innovatieve kennis on-demand toepassingen om medewerkers de juiste dingen op het juiste moment te laten doen. De beleving is gamified, wat een hoge betrokkenheid en participatie oplevert. Axonify meet de groei in kennis en verbindt dit aan nieuw gedrag dat directe impact heeft op de business resultaten. Eindelijk is er een manier om ervan verzekerd te zijn dat medewerkers de juiste dingen weten en doen én dit toepassen op het juiste moment.

Logo Axonify | VDS Training ConsultantsPerfecte match

Christine Tutssel, Senior VP of Strategic Initiatives bij Axonify: “VDS Training Consultants blinkt uit in het ontwikkelen van programma’s die de business needs van haar klanten ondersteunt. Hun focus op ontwikkeling van mensen en business performance matcht extreem goed met Axonify’s eigen drang om het ontwikkelen van medewerkers en de output daarvan altijd direct te koppelen aan de organisatiedoelstellingen.”

Betere performance als uitgangspunt

“We zijn altijd bezig om de beste maatwerkoplossing op het gebied van learning & development te bieden aan onze klanten” zegt Huib Broekhuis, CEO en eigenaar van VDS. “Dit nieuwe partnership met Axonify geeft ons de mogelijkheid om een werkelijk unieke en innovatieve oplossing te bieden aan onze klanten. Een oplossing die volledig op maat kan worden ingericht en kan inspelen op de individuele behoeften van iedere medewerker. En het mooiste: het uitgangspunt is altijd een betere performance van medewerkers. Als VDS zijn wij dan ook erg enthousiast dat we Axonify aan ons portfolio kunnen toevoegen en kunnen niet wachten om te zien wat we hiermee extra kunnen gaan bereiken voor onze klanten.”

Meer weten over het Axonify Employee Knowledge platform en hoe dat voor jouw organisatie kan werken?  Lees verder

Benieuwd naar het bericht dat Axonify publiceerde over het partnership? Lees verder

14 januari 2016
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: