Nieuws – Huib Broekhuis

VDS en Gooiconsult halen Multipliers concept naar Nederland!

Multipliers is de laatste ontwikkeling op het gebied van leiderschap denken. Het concept stelt leiders in staat de collectieve intelligentie van hun human capital te maximaliseren en medewerkers zelf verantwoordelijkheid te laten dragen voor dat waar ze van nature het grootste talent voor hebben en vaak het beste resultaat mee boeken.

Nederlandse première

Een uniek, praktisch en succesvol concept dat VDS Training Consultants en Gooiconsult exclusief naar Nederland halen. Om je kennis te laten maken met het concept, verzorgt Hazel Jackson – Multipliers keynote spreker van het eerste uur – een kosteloze inspiratiesessie exclusief voor relaties van VDS en Gooiconsult. Als lijnmanager of HR professional nodigen we je graag uit voor deze première! Voor deze exclusieve première is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wil je hierbij zijn? Meld je dan snel aan.

| 8 november | 14.00 – 17.00 uur | Vredenburg Leidsche Rijn, Utrecht |

Liz Wiseman heeft onderzoek gedaan onder 150 vooraanstaande leiders waarbij zij keek naar de eigenschappen die de leiders die het allerbeste uit hun mensen weten te halen (multipliers) onderscheiden van leiders die juist het potentieel van hun mensen verkleinen (diminishers). Op basis hiervan ontwikkelde de zij het Multipliers concept. Een methode waarin leiders vijf praktische manieren leren waarmee zij de intelligentie en het talent van hun medewerkers kunnen vermenigvuldigen!

Het boek Multipliers: how the best leaders make everyone smarter is een Wall Street Journal Best Seller. Lees hier de Harvard Business Review van het concept

Multipliers.book

14 oktober 2013
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
Vds training en coaching huib broekhuis 2021
Huib Broekhuis
+31653786627