Vds training consultancy teamontwikkeling

Nieuws – Huib Broekhuis

VDS legt in haar projecten graag de koppeling tussen leren en presteren. De wens om onze aanpak methodologisch verder te versterken is nu concreet geworden door middel van de ROI MethodologyTM van Dr. Jack en Dr. Patti Phillips, grondleggers van deze methodologie en oprichters van de internationale adviesorganisatie: het ROI Institute. Een aantal medewerkers van VDS, ROINavigator en Gooiconsult doorloopt inmiddels het certificeringstraject tot Certified ROI Professional (CRP). Daarmee is de adoptie van de ROI Methodology™ door VDS een feit geworden. U zult dan ook spoedig de effecten ervaren. #ROILearning

Eerste Benelux brede ROI certificeringstraject: 24-28 juni in Huizen

In aanvulling op onze adoptie heeft onze partner ROINavigator de samenwerking met het ROI Institute geformaliseerd. Vanaf nu verzorgen zij Benelux breed de certificeringstrajecten van het ROI Institute tot Certified ROI Professional. Wij zijn er erg trots op om als partner u te mogen uitnodigen tot deelname aan het eerste Benelux brede ROI certificeringstraject!

Van 24 tot 28 juni 2013 vindt de start van het eerste traject plaats met een intensief vijfdaags programma in Huizen. Vanwege het bijzondere karakter zullen naast Klaas Toes de grondleggers, Jack en Patti Phillips, dit intensieve programma verzorgen. Mis deze kans niet.

Wil je meer weten over het programma? Klik hier

Dr. Jack en Dr. Patti Phillips beschikbaar voor expert visits bij jouw organisatie

Van 24 tot 28 juni zijn Dr. Jack en Patti Phillips in Nederland voor hun betrokkenheid in het ROI Certificeringstraject. In hun agenda is ruimte gemaakt voor expert visits bij klantorganisaties van VDS, ROINavigator en Gooiconsult. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid om een van deze experts in jouw organisatie te introduceren, neem dan snel contact op, want er is een beperkt aantal mogelijkheden!

14 mei 2013

Vak expert

 

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Vds training en coaching huib broekhuis 2021

Vak expert

Huib Broekhuis

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.