Nieuws –

Uniek inspiratie event ‘Leading as a Multiplier’ met leiderschapsgoeroe Liz Wiseman

Dinsdag 10 november komt één van ’s werelds grootste leiderschapsgoeroes, Liz Wiseman, eenmalig naar Nederland voor het inspiratie event ‘Leading as a Multiplier’. Ontdek deze middag hoe jij meer een Multiplier kunt worden en daarmee het potentieel van anderen nog meer kunt benutten. Tevens vindt de uitreiking van de Multiplier of the Year plaats: wie is de beste manager van Nederland?

Liz Wiseman is de grondlegger van de Multipliers leiderschapsaanpak en schrijfster van de Wall Street Journal bestseller ‘Multipliers’. Ze behoort tot de top 10 ‘thinkers in leadership’ wereldwijd en ze begeleidt ’s werelds grootste leiders, bij o.a. Apple, Dubai Bank, Microsoft, Nike, PayPal, Salesforce.com en Twitter.

Multipliers: de oplossing naar nieuw toekomstbestendig leiderschap
Multipliers komt voort uit een 2-jarig wereldwijd onderzoek, waarin de vraag centraal stond: ‘Hoe kan het dat sommige mensen briljant zijn bij de ene leider en minder waarmaken bij de andere leider, terwijl de persoon hetzelfde blijft?’ Het onderzoek laat zien dat de ‘Multiplier’ leiders in staat zijn om meer dan 90% van het talent van mensen en organisaties aan te boren, terwijl dit percentage op 48% ligt bij de zogeheten ‘Diminishers’. Ontdek en ervaar op 10 november wat de cruciale verschillen zijn tussen Multipliers en Diminishers. En hoe jij meer een Multiplier kunt worden.

Voor wie
Dit event is geschikt voor leidinggevenden die willen leren hoe ze de capaciteiten en talenten van hun medewerkers meer kunnen benutten. En ook voor HR(D) professionals die willen ervaren hoe Multipliers kan bijdragen aan de leiderschapsontwikkeling binnen een organisatie.

Locatie en aanmelden
Het inspiratie event vindt plaats op De Landgoederij in Bunnik. Kosten deelname Є 299,- (excl. BTW) per persoon. Dit is inclusief het Nederlands vertaalde Multipliers boek. Kom je met meer collega’s? Maak dan gebruik van de package deal: 5 kaarten voor Є 999,-.

Je kunt je hier aanmelden. Graag tot ziens op dinsdag 10 november!

1 oktober 2015
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: