Nieuws –

Trotse partner Transformation Day: the agile organisation

Als je niet weet hoe de toekomst eruit ziet, hoe bereid je je daar dan op voor? Het is dan raadzaam te zorgen voor een adaptieve organisatie, die eenvoudig meebeweegt met ontwikkelingen, waarvan je gisteren soms het bestaan niet wist. Maar hoe ziet een agile organisatie er dan uit? Hoe kom je daar? En hoe krijg je de organisatie en mensen in beweging? Deze antwoorden vind je tijdens Transformation Day op 28 november aanstaande.

Transformation Day is geen event. Het is een dag hard werken. Maar wel in een unieke, sprankelende sfeer. Samen met je team. Ondersteund en geïnspireerd door HR directeuren en professionals en innovatieve HR oplossingen.

Aan de slag met jullie eigen case

Neem je collega’s en je uitdaging mee. Denk aan vragen als Hoe ziet leren en ontwikkelen in een ‘agile organisatie’ eruit? Hoe zorgen we voor cohesie, verbinding en identificatie? Of, hoe zorgen we dat medewerkers blijvend leren?

Met concrete resultaten naar huis

Je bepaalt zelf wat jouw case is, wie je meeneemt en hoe jouw programma van de dag eruit ziet. Jij hebt de regie, een garantie op maximale opbrengsten, die aansluiten bij jouw praktijk. Je gaat dus met opbrengsten naar huis die direct bijdragen aan verbetering van jouw organisatie. En vooral ook aan een wendbare organisatie.

Innovaties, demonstraties, co-creaties!

Daarnaast is er een parade van opvallende, innovatieve en interessante interventies en/of voorbeelden. Je kiest zelf waar je aan deelneemt, bij wie je inspiratie gaat halen en met wie je gaat samenwerken.

Speciale prijs voor jou

Transformation Day wordt georganiseerd door HRcommunity, waarvan wij trotse par
tner zijn. En bij een partnership horen mooie voordelen, die we graag delen met jou. Omdat we jou en jouw team deze bijzondere dag gunnen, bieden we je een ticket aan met 50% korting. Je betaalt dan ipv €950 slechts €475,- voor jouw team. Je team kan uit maximaal 5 personen bestaan.

AaTransformation Day: kortingsactienmelden met 50% korting kan via deze link http://www.hruniversity.nl/tickets-transformationday-2016. Vul bij de referentiecode in: #VDS

Op www.transformationday.nl vind je meer informatie. Hopelijk tot dan.

21 oktober 2016
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: