Nieuws –

Praktische tips en voorbeelden van inspirerende leiders

Hoe werkt Multipliers in de praktijk? En wat levert dit mij en mijn organisatie op?

In 2015 zijn we tijdens de eerste editie van de Multiplier of the Year verkiezing met succes op zoek gegaan naar de Multipliers van Nederland. Vijf inspirerende leiders die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van anderen kwamen naar voren. Individueel zijn zij uitgebreid geïnterviewd over hun eigen leiderschap.

Voor het eerst hebben we de Multiplier of the Year genomineerden van vorig jaar in één publicatie samengebracht. In het boekje
Multiplier of the Year verkiezing: verhalen van de meest inspirerende leiders van Nederland’ lees je de inspirerende praktijkverhalen van alle vijf genomineerden van de eerste editie van de Multiplier of the Year verkiezing.

Zij vertellen over hun manier van leidinggeven en hun visie op leidinggeven. Daarnaast delen ze ook een aantal concrete tips met de lezer. Ook delen ze hoe zij – een jaar later – terugkijken op de Multiplier of the Year verkiezing en wat de verkiezing en hun manier van Multiplier leidinggeven henzelf én hun organisatie heeft gebracht.

Interviewbundel MOTY - inspirerende leidersDe bundel ‘Multiplier of the Year verkiezing: verhalen van de meest inspirerende leiders van Nederland’ is als PDF te downloaden.

 

 

 

19 oktober 2016
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: