Nieuws – Rowan van ’t Hoogt

Organisatiecultuur veranderen: de Sodexo case

Er wordt veel gepraat over cultuurverandering binnen organisaties. En over hoe lastig dat kan zijn. Maar waar begin je en hoe pak je het aan? Hoe zorg je ervoor dat de hele organisatie in beweging komt en dat er een inspirerende werkomgeving ontstaat waarin mensen graag willen meedenken en bijdragen aan het succes van de onderneming. Hoe richt je een organisatie in waarin medewerkers optimaal persoonlijk leiderschap tonen om de gewenste verandering te bewerkstelligen?

Inspiratie- en netwerk ontbijtsessie

Op donderdag 21 juli 2016 organiseren we een inspiratie- & netwerk ontbijtsessie, waarbij we in dialoog met elkaar tot de kern van een cultuurverandertraject willen komen. Door ervaringen en ideeën van andere vakgenoten te horen en vooral ook zelf actief deel te nemen door je uitdagingen en ideeën te delen met gelijkgestemden. Het wordt dus een actieve sessie waarin we jouw kennis en ervaring graag combineren met die van ons en andere vakgenoten om gezamenlijk tot de best mogelijke oplossingen te komen.

Leer van Sodexo…

Dit zullen we onder ander doen aan de hand van de praktische ervaringen van Matthijs de Boer, HR Director Corporate Services Sodexo Benelux. Sodexo is onlangs gestart met een global cultuurverandertraject, waarbij talent development en het sturen op de individuele kwaliteiten van de medewerkers centraal staat.

Sodexo gelooft in haar medewerkers in hun kracht zetten. Deze ochtend deelt Matthijs hoe ze het cultuurverandertraject bij Sodexo hebben ingericht in de praktijk. Welke succesfactoren zijn er nu al waar te nemen en tegen welke uitdagingen lopen zij aan?

…en van elkaar

Tijdens het daaropvolgend interactief tafelgesprek krijg je de mogelijkheid om met de andere professionals van gedachten te wisselen over jouw eigen uitdagingen en vraagstukken. Kortom, een waardevolle dialoog, waar het van elkaar leren centraal staat!

Intieme en exclusieve setting

Voor deze sessie zijn slechts tien plekken beschikbaar. En is uitsluitend beschikbaar voor HR(D)-professionals voor wie (cultuur) verandermanagement een actueel thema is.
Hierdoor ontstaat een exclusieve sessie uit zorgvuldig geselecteerde gelijkgestemden die bereid zijn hun ervaringen met u te delen.

Programma 21 juli 2016

08.00 – 08.30 uur Inloop en gezamenlijk ontbijt.
08.30 – 08.40 uur Welkomstwoord
08.45 – 09.30 uur Praktijkcase Sodexo
09.30 – 10.15 uur Interactief tafelgesprek
10.30 – 11.00 uur Vragenrondje en netwerken

Locatie
VDS Training Consultants
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan (Utrecht)

16 juni 2016
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
rowan_t_hoogt_vds
Rowan van ’t Hoogt
+31621545805