Nieuws –

Ontdek het nieuwe leren met Axonify tijdens Next Learning 2016

Op dinsdag 19 april a.s. staan wij met Axonify op Next Learning 2016, hét platform voor HR en L&D professionals die alles willen weten over het nieuwe leren in organisaties.

Steeds meer organisaties zijn op zoek naar leervormen die plaats- en tijdsonafhankelijk zijn en die ervoor zorgdragen dat mensen op hun werkplek dat leren wat ze in het dagelijks praktijk nodig hebben en meteen kunnen toepassen. Microlearning kan hiervoor een oplossing bieden. Deze moderne en flexibele leervorm van online trainen kan binnen organisaties zelfstandig ingezet worden of in combinatie met klassieke leervormen die vooral gericht zijn op het bezit van kennis en het eenzijdig overdragen daarvan.

Bezoek ons op de Learning Playground

We laten je graag zien hoe je door middel van het digitaal leerplatform Axonify een continu, gepersonaliseerd leertraject voor iedere medewerker biedt. Volg onze demo en beleef zelf hoe leren leuk wordt door de toepassing van gamification: medewerkers worden door de diverse speltechnieken extra gestimuleerd en uitgedaagd.

Kom naar onze Axonify presentatie over Microlearning

Axonify mede-oprichtster Christine Tutssel neemt je graag mee in wat Microlearning is en wat er allemaal bij komt kijken om de kennis en daarmee de performances van medewerkers te verhogen en business resultaten te behalen. Je bent van harte welkom om 12.05 in zaal ‘Dexter 17‘.

Over Next Learning

Next Learning geeft HR en L&D professionals de kans om in één dag op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden voor het (nieuwe) leren binnen de organisatie. Het event vindt dit jaar plaats op dinsdag 19 april 2016, net als vorig jaar in de Brabanthallen te Den Bosch. Bekijk het volledige programma hier.

Nieuwsgierig geworden om het nieuwe leren zelf te ontdekken?

Klik op onderstaande banner om je in te schrijven en ontvang direct € 200,- korting op je inschrijving!

Ontdek het nieuwe leren van Axonify

 

 

 

 

 

 

 

Verslag ‘Axonify roadtrip’

Van 15 t/m 19 februari 2016 vond de ‘Axonify Roadtrip’ plaats. Samen met Craig Gleason van Axonify Canada zijn we op bezoek gegaan bij verschillende organisaties om ze kennis te laten maken met Axonify. Klik hier om mijn verslag over deze roadtrip te lezen.

25 februari 2016
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: