Nieuws –

Deze week zijn we met Multipliers on tour! Multipliers is hét nieuwe succesvolle internationale leiderschapsconcept en we hebben wederom internationaal Multipliers expert Hazel Jackson naar Nederland weten te halen. Met haar inspirerende keynotes zal Hazel deze week ruim 300 leiders en HR/L&D professionals laten ontdekken hoe Multipliers 2x meer resultaat boeken met minder resources.

We beginnen de week op dinsdag 24 juni met een inspirerend leiderschapsseminar waarin Hazel de deelnemers tijdens een gevarieerd middagprogramma meeneemt in het onderzoek achter het Multipliers concept. Deelnemers aan het seminar ontdekken welk positief effect Multipliers hebben op organisaties en hoe zij het concept kunnen inbedden in hun eigen organisatie.

Daarnaast zijn we deze week bij een vijftal organisaties te gast om ook daar het Multipliers concept toe te lichten en te onderzoeken hoe leiders van deze vooruitstrevende organisaties meer intelligente denkkracht bij hun mensen kunnen aanwakkeren.

Het Multipliers concept is gebaseerd op het boek Multipliers, how the best leaders make everyone smarter van Liz Wiseman. Het boek is een Wall Street Journal bestseller, Harvard Business Review schreef lovende kritieken en het staat al tijden in de Top 20 van leiderschapsboeken op Amazon.com

Liz Wiseman heeft onderzoek gedaan onder 150 vooraanstaande leiders waarbij zij keek naar de eigenschappen die de leiders die het allerbeste uit hun mensen weten te halen (multipliers) onderscheiden van leiders die juist het potentieel van hun mensen verkleinen (diminishers). Op basis hiervan ontwikkelde zij het Multipliers concept.

Multipliers is een uniek, praktisch en succesvol concept dat in Nederland exclusief wordt aangeboden door VDS Training Consultants en Gooiconsult.

Meer over Multipliers

 

23 juni 2014

Vak expert

 

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie?
Bel mij dan gerust even op om van gedachten te wisselen.
We ontwikkelen programma’s die altijd naadloos aansluiten, ook full digital.

Vak expert

Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.