Nieuws – Huib Broekhuis

Multipliers première groot succes

Multipliers is de laatste ontwikkeling op het gebied van leiderschap denken. Het concept stelt leiders  in staat de collectieve intelligentie van hun human capital te maximaliseren en medewerkers zelf verantwoordelijkheid te laten dragen voor dat waar ze van nature het grootste talent voor hebben en vaak het beste resultaat mee boeken.

Multipliers premièreEen uniek, praktisch en succesvol concept dat VDS Training Consultants en Gooiconsult exclusief naar Nederland halen. Op 8 november organiseerden wij de unieke Nederlandse Multipliers première met Hazel Jackson – Multiplier keynote spreker van het eerste uur – in Vredenburg te Utrecht.

Dat het Multipliers concept in Nederland met open armen werd ontvangen, bleek wel uit de reacties van de ruim 100 aanwezigen:

“Great concept. Loved it! Can’t wait to learn more!”
“Zeer interessant! Hazel is top! Mijn interesse is gewekt en ik ga het boek gelijk kopen.”
“Dit zou een perfecte toevoeging zijn aan ons bestaande leiderschapsprogramma.”
“Goed verhaal. Zo herkenbaar…. Dit is de basis voor leiderschap!”

Multipliers, het idee

We hebben allemaal wel ervaring met twee verschillende typen leiders. Het eerste misbruikt de intelligentie, energie en capaciteit van de mensen om zich heen en wil altijd het slimste jongetje van de klas zijn. Dit is dodelijk voor ideeën, motivatie, energie, talent en commitment. (Diminishers)

Aan de andere kant van het spectrum staan leiders die hun kennis en inzichten gebruiken om de intelligentie en capaciteiten van hun mensen te vergroten. Wanneer zij de kamer binnen lopen ontstaan nieuwe ideeën en worden problemen opgelost. Deze leiders zijn de ‘Multipliers’. Het zijn leiders die mensen zodanig inspireren dat zij resultaten leveren die boven verwachting zijn. De wereld heeft behoefte aan dit soort leiders, zeker nu er van leiders verwacht wordt meer te doen met minder.

Liz Wiseman heeft onderzoek gedaan onder 150 vooraanstaande leiders waarbij zij keek naar de eigenschappen die de leiders  die het allerbeste uit hun mensen weten te halen (multipliers) onderscheiden van leiders die juist het potentieel van hun mensen verkleinen (diminishers). Op basis hiervan ontwikkelde de zij het Multipliers concept. Een methode waarin leiders vijf praktische manieren leren waarmee zij de intelligentie en het talent van hun medewerkers kunnen vermenigvuldigen!

Wat zou jouw organisatie bereiken wanneer je toegang had tot alle capaciteiten en talenten die reeds binnen jouw organisatie aanwezig is? Ontdek het tijdens de tweedaagse intensieve Multipliers workshop op 16 & 17 januari 2014.

Hazel Jackson over Multipliers

“Having applied the practices personally, I’ve been liberated from all things operational. I am free to focus on strategy and the next growth curve for the business. I am still very much connected with performance and results, but no longer doing all
the thinking.”

Rick hazel huib buiten

 

9 november 2013
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
Vds training en coaching huib broekhuis 2021
Huib Broekhuis
+31653786627