Nieuws –

Multipliers Business Leadership op de ATD 2015

VDS en Gooiconsult verzorgen samen met Liz Wiseman, auteur van het boek ‘Multipliers, how the best leaders make everyone smarteren Jack en Patti Philips, oprichters van het ROI Institute, een lezing over Business Leadership op het ATD-congres 2015 in Florida.

Leiderschapsontwikkeling is gericht op het ontwikkelen van de leider, die als opdracht heeft gekregen met zijn/haar mensen de organisatiedoelstellingen te behalen. De koppeling tussen leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling is vaak het ‘probleem’ van de leider zelf. Het Multipliers Business Leadership programma van VDS en Gooiconsult verbindt beide werelden: leren en presteren verenigd in de Multipliers aanpak en gekoppeld aan het organisatieresultaat middels de Philips ROI-methodology.

Aan de hand van onze succesvolle samenwerking met ABN AMRO vertellen we wat het Multipliers Business Leadership programma jou oplevert:

  • Leiderschapsontwikkeling maakt het mogelijk meer uit uw mensen te halen.
  • De organisatiedoelstellingen en de leiderschapskwaliteiten zijn aan elkaar verbonden, waardoor het ontwikkelen van de leider aantoonbaar leidt tot het verbeteren van het organisatieresultaat.

Wij vinden het een eer om te mogen spreken over ons Multipliers Business Leadership programma op de ATD. Uiteraard houden wij jou op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze deelname aan de ATD 2015.

Over ATD
De ATD (Association for Talent Development, voorheen ASTD) is de belangrijkste jaarlijkse conferentie over de ontwikkelingen op het gebied van Human Resource Development. Met meer dan 10.000 bezoekers uit alle delen van de wereld is de ATD het grootste evenement voor HRD-professionals.

19 november 2014
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: