Nieuws –

Multiplier of the Year 2016

De wereld verandert steeds sneller en wordt steeds complexer en minder voorspelbaar. De oplossingen van morgen vragen om leiders die anders naar de wereld – en naar hun eigen rol hierin  – kijken. Leiders die in staat zijn om met hun eigen passie mensen te stimuleren om persoonlijk leiderschap te tonen, waardoor hun talenten en capaciteiten optimaal worden benut. Wij noemen deze leiders: Multipliers, gebaseerd op het gelijknamige boek van Liz Wiseman (The Wiseman Group).

Na het enorme succes van de verkiezing in 2015 gaan we dit jaar wederom op zoek naar de Multipliers van Nederland.

Inspiratie
De verkiezing heeft als doel leiders te erkennen die mensen zodanig inspireren om hun talent en onbenut potentieel in te zetten zodat zij succesvolle resultaten leveren voor de organisatie. Met deze verkiezing geven we deze ‘Multipliers’ een podium en brengen we de inspanningen en resultaten van deze inspirerende leiders in kaart. En dat levert weer inspiratie op voor andere leidinggevenden en managers!

Nominatie kandidaten
Ken jij een leider die echt indruk op jou heeft gemaakt, omdat hij/zij jou of anderen heeft laten groeien en geholpen heeft om in je/hun eigen kracht te komen? Nomineer deze persoon dan nu voor de Multiplier of the Year 2016 verkiezing! We gaan dit jaar op zoek naar vier kandidaten.

Ken jij een leidinggevende uit jouw (werk)omgeving die:

  • Meer uit zijn/haar mensen haalt
  • Toegang krijgt tot 2 x de aanwezige intelligentie
  • Een omgeving creëert waarin nieuwe ideeën tot stand komen
  • Besluiten neemt op een manier waardoor mensen eromheen meteen aan gaan
  • In staat is om passende uitdagingen te vinden
  • Eigenaarschap en verantwoordelijkheid voor een klus goed weet te beleggen

Ga dan naar www.multiplieroftheyear.nl en nomineer jouw ‘Multiplier of the Year’!

Je kunt nomineren tot 1 oktober. Vanaf 1 november kun je vervolgens op de website stemmen op jouw favoriete ‘Multiplier of the Year’. De verkiezing vindt plaats  medio december.

1 september 2016
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: