Nieuws –

Het einde van de manager? Dat vraagt om bewust leiderschap!

VPRO Tegenlicht ging in de aflevering ‘Het einde van de manager’ afgelopen zondag op zoek naar het bedrijf van de toekomst, waar de manager zoals we die kennen is verdwenen en waar mensen zelf bepalen hoe ze werken zonder van bovenaf gecontroleerd te worden. Omdat klassiek ondernemen, met veel managers, stroperige besluitvorming, protocollen en overhead, niet meer lijkt te werken.

De uitzending laat een aantal portretten zien van leiders die het anders durven aan te pakken. Leiders die weten hoe ze het beste uit hun mensen naar boven halen, die kijken naar de uitdagingen van deze tijd, zich verdiepen in hun mensen en hen het vertrouwen geven daarvoor oplossingen te vinden. Dat vraagt om bewust leiderschap en anders organiseren.

Dat de behoefte aan verandering groot is blijkt wel uit het ruime aanbod seminars en events over dit thema. Zoals de Meetup vanavond in Pakhuis de Zwijger, volgend op de Tegenlicht uitzending of de Expertclass Bouwplaats voor Veranderaars op 23 juni en het Seminar Anders Organiseren op 23 april aanstaande. Tijdens de laatste twee verzorgt Huib Broekhuis respectievelijk een expertclass en een keynote op basis van wat hij in zijn boek Beyond MBA over bewust leiderschap beschrijft. Thema’s die aan de orde komen zijn: purpose, energie, talentmanagement, persoonlijk leiderschap, een businessmodel gebaseerd op geluk, het einde van de hiërarchie en de noodzaak voor persoonlijk leiderschap.

Relatiekorting

Wil je de Experclass Bouwplaats voor Veranderaars bijwonen, dan mogen we je een relatiekorting aanbieden. Wanneer je bij aanmelding aanvinkt dat je een relatie van Huib Broekhuis bent, woon je de dag bij voor € 315,- (1 expertclass) of € 550,- (2 expertclasses) in plaats van respectievelijk € 350,- dan wel € 595,-

visual_bouwplaats_240x200

16 februari 2015
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: