Nieuws –

Eerste editie Meet The Learning Collective geslaagd!

Op 2 december vond het Meet The Learning Collective event plaats. Tijdens deze middag in Groenekan, hebben wij de essentie van The Learning Collective aan een groot aantal klanten van de vier verschillende organisaties uit de doeken gedaan. Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag.

Voor deze middag stelden we een inspirerend en gevarieerd programma op.
Door het gehele pand werden inspirationbits en bites aangeboden, waarin deelnemers nieuwe kennis konden opdoen, in tune raken met zichzelf, zichzelf verwonderen of nieuwe inzichten verkrijgen. Alle bezoekers stelden zelf hun persoonlijk programma samen.

Gedurende de hele middag konden de bezoekers in ons Grand café terecht, waar men de mogelijkheid had om kennis te maken met andere bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij willen alle gasten graag hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid bij ons Meet The Learning Collective event.

Bekijk hieronder een foto-impressie van deze middag.

Over The Learning Collective

The Learning Collective is een collectief van onafhankelijke organisaties die één grote gemene deler hebben, namelijk: de passie voor het menselijk potentieel en de menselijke performance binnen organisaties. The Learning Collective bestaat uit EMC, Gooiconsult, ROINavigator en VDS Training Consultants.

8 december 2014
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: