Nieuws –

ECE en VDS sluiten partnership voor leiderschapsontwikkeling bij ondernemers

Begin dit jaar heeft Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) in samenwerking met ons het programma ‘Erasmus Trainingsreeks voor Ondernemers’ ontwikkeld. In navolging van deze vruchtbare samenwerking is VDS Training Consultants een partnership aangegaan met ECE.

Als partner van ECE, zullen wij onze expertise in leiderschapsontwikkeling en persoonlijke groei inzetten bij programma’s van ECE waarbij het gaat om het ontwikkelen van sterk leiderschap in de doelgroep ondernemers. ECE is kennispartner van VDS waar het gaat om leiderschapsprogramma’s voor de doelgroep ondernemers of thematiek rondom ondernemerschap, innovatie en new business development binnen grote bedrijven.

Het ECE is waar al het ondernemerschap van de Erasmus Universiteit bij elkaar komt. Met drie hoogleraren, meer dan twintig onderzoekers, drie masters, drie minoren, bachelorvakken, postinitieel onderwijs, (inter)nationale evenementen en diverse ondersteunende faciliteiten voor ondernemers behoort het centrum tot de top van ondernemerschapscentra wereldwijd.

Vanaf september 2014 lanceren ECE en VDS samen een Multipliers trainingsprogramma, specifiek ontwikkeld voor ondernemers. Dit in navolging op de inspiratiesessie van internationaal Multipliers expert Hazel Jackson, die op donderdag 26 juni a.s. haar kennis rondom Multipliers zal delen met ondernemers. Deze inspiratiesessie vindt plaats bij ECE in Rotterdam. Ben jij ondernemer en wil je hier bij zijn? Aanmelden kan nog via de website van ECE!

 

5 juni 2014
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: