Nieuws – Rowan van ’t Hoogt

Energieke broedplaats over vitaliteit voor HR professionals

“Omdat vitale medewerkers zorgen voor een gezonde organisatie!”

Op 18 april 2016 organiseert HRcommunity een inspirerende middag bij ons op kantoor in Groenekan: HRinspiratie ‘de vitale organisatie’.

Vitaliteit in organisaties is veel meer dan gezondheid alleen. Het gaat om gezond zijn op alle vlakken; fysiek, mentaal en sociaal. Worden medewerkers uitgedaagd? Staat persoonlijke groei centraal? Wordt het potentieel benut?

Het zal door iedereen erkend worden dat vitale medewerkers het fundament zijn van een gezonde organisatie. Daarom organiseert HRcommunity deze middag! Hoe kun je anticiperen op de omgeving met vitaliteit en gezond werken als top prioriteit?

Het afgelopen jaar heeft Esmee Meulenkamp verschillende HR-specialisten over hun aanpak van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit geïnterviewd. Deze 20+ publicaties hebben een interessant scala aan vitaliteitskennis opgeleverd. Maar wat is er ondertussen gebeurd? Welke aanpak werkt wel en welke niet? Tijdens HRinspiratie vind je het antwoord voor oplossingen in jouw dagelijkse praktijk.

Op 18 april 2016 kun je het volgende verwachten:

  • Inspirerende sprekers waaronder Hans van der Loo en Anke Wiersma
  • Experience sessie stressreductie obv Heartmath®
  • Being in Balance® Mind&Body Scan
  • World Café sessies
  • Mogelijkheid om te netwerkenlogo HRuniversity - de vitale organisatie
  • Een prachtige locatie
  • Bevlogen mede deelnemers
  • Een uniek programma

Trotse host van ‘de vitale organisatie’

Vanuit VDS zijn we trots dat HRcommunity dit event op onze prachtige locatie organiseert. Het thema van de dag ligt ons na aan het hart en we begeleiden veel van onze klanten richting een vitalere organisatie. Onze inzichten op dit gebied hebben we gebundeld in de whitepaper ‘Maak werk van je talent’, welke je hiernaast gratis kunt downloaden.

Experience sessie stressreductie obv Heartmath®

Tijdens het event verzorgen wij twee experience sessies. In de stressreductie sessie ga je ervaren hoe je met een aantal simpele technieken het stressniveau in je lichaam direct kunt neutraliseren, zodat je weer in de flow komt en kunt presteren. HeartMath® is ontwikkeld door cardiologen en neurologen van het HeartMath® Instituut op basis van inmiddels 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het wordt wereldwijd toegepast door miljoenen professionals in organisaties, topsporters, piloten, astronauten, etc.

Experience sessie Being in Balance® Body&Mind Scan

Tijdens de Being in Balance® experience krijg je een 10 minuten durende Body&Mind Scan waarin 90 miljard stresspunten in jouw lichaam worden gemeten. Dit geeft snel een inzicht in waar je in balans bent en waar niet, zelfs tot op DNA niveau. Geen coachingvorm ter wereld gaat zo snel naar de essentie en is zo goed meetbaar op effectiviteit, zelfs tot in de kleinste details. Daarmee helpen we professionals effectief op individuele basis door het vinden en doorbreken van belemmerende patronen en innerlijke saboteurs. We creëren in korte tijd een verhoogd bewustzijn en activeren bronnen voor een betere balans en prestatie. Op deze manier bereiken we gemiddeld een stressreductie van 40% en bereik je op een versnelde manier jouw ‘next level’ van prestatie en vitaliteit. Ervaar tijdens deze experience sessie een eerste kennismaking met Being in Balance®.

Wil je onderdeel zijn van de energieke broedplaats ‘de vitale organisatie’?

Om een optimale leer- en broedplaats te creëren vraagt HRcommunity tijdens het aanmeldproces om een korte motivatie (in één zin). Op basis van jouw profiel en deze motivatie wordt er een selectie gemaakt van 60 vakprofessionals. Zo ontstaat er een mooie mix aan koplopers die elkaar versterken en inspireren.

Meld je nu aan en maak jouw organisatie (nog) vitaler.

Boek nu je ticket

Over HRcommunity

De HRuniversity is de leer- en ontwikkelomgeving van HRcommunity. Als incubator en ontwikkelplatform ondersteunt de HRuniversity de ontwikkeling van lijnmanagers en HR & Change professional in de verschillende stadia van de loopbaan. Doelen zijn bijdragen aan de ontwikkeling van de professional, de professionaliteit van het vakgebied en de slagkracht en wendbaarheid van organisaties.

 

15 maart 2016
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met:
rowan_t_hoogt_vds
Rowan van ’t Hoogt
06-21545805