Primeur: één van ’s werelds grootste leiderschapsgoeroes komt eenmalig naar Nederland voor het inspiratie event Leading as a Multiplier

De internationaal bewezen leiderschapsaanpak die je leert hoe je tot 2x toe meer de talenten van je team kunt benutten.

liz-wiseman-black-on-black-1-final

Liz Wiseman is de grondlegger van deze Multipliers leiderschapsaanpak en schrijfster van de Wall Street Journal bestseller ‘Multipliers’. Ze behoort tot de top 10 ‘thinkers in leadership’ wereldwijd. Ze begeleidt en ontwikkelt ’s werelds grootste leiders, bij o.a. Apple, Dubai Bank, Microsoft, Nike, PayPal, Salesforce.com en Twitter.

Stephan R. Covey over Multipliers: “It is the leadership perspective necessary for accessing the intelligence and potential of people in organizations. It is relevant for the entire world and it comes with a time when it is greatly needed, a time of new demands with insufficient resources.”

Multipliers: de oplossing naar nieuw toekomstbestendig leiderschap
Multipliers komt voort uit een 2-jarig wereldwijd onderzoek, waarin de vraag centraal stond: “Hoe kan het dat sommige mensen briljant zijn bij de ene leider en minder waarmaken bij de andere leider, terwijl de persoon hetzelfde blijft?” Het onderzoek laat zien dat de ‘Multiplier’ leiders in staat zijn om meer dan 90% van het talent van mensen en organisaties aan te boren, terwijl dit percentage op 48% ligt bij de zogeheten ‘Diminishers’. Tijdens dit event ga je ontdekken wat de cruciale verschillen zijn tussen Multipliers en Diminishers en hoe jij nog meer een Multiplier kunt worden en daarmee het potentieel van anderen nog meer kunt benutten. Tevens ga je ervaren hoe de rol van de leidinggevenden sterk in verandering is en hoe Multipliers je kan helpen om een succesvolle leider te zijn, nu en in de toekomst.

Programma 10 november

 • 13.30 uur – Ontvangst
 • 14.00 uur – Kick-off
 • 14.15 uur – Keynote door Liz Wiseman
  Multipliers: de oplossing naar nieuw toekomstbestendig leiderschap
  Liz Wiseman neemt je mee in de veranderende rol die leidinggevenden hebben binnen onze kennisintensieve en snel veranderende organisaties. Organisaties die blijven sturen vanuit macht, status en controle zullen het gaan verliezen. Nieuw leiderschap is nodig om succesvol te blijven. Het gaat niet meer om de leider zelf, maar in hoeverre hij of zij in staat is het talent en de capaciteiten van de ander aan te boren. De leiderschapsaanpak Multipliers biedt concrete inzichten en handvatten om de deze transitie te maken. Liz laat je ervaren hoe jij nog meer een Multiplier kunt worden!
 • 15.45 uur – Energy break
 • 16.15 uur – Q&A met Liz Wiseman
  De unieke kans om jouw leiderschapsvragen direct te stellen aan de wereldwijde leiderschapsgoeroe!
 • 16.45 uur – Primeur: Uitreiking Multiplier of the Year
  Wie is de beste Multiplier van Nederland? Oftewel: welke manager weet het beste uit zijn of haar mensen naar boven te halen?
 • 17.30 uur – Wrap-up of the day
 • 17.45 uur – Borrel

Praktische informatie

 • Datum
  Dinsdag 10 november 2015
 • Locatie
  De Landgoederij, Bunnik
 • Investering
  Deelname aan het event kost Є 299,- (excl.  BTW) per persoon. Dit is inclusief het Nederlands vertaalde Multipliers boek.
  Kom je met meer collega’s? Maak dan gebruik van de package deal: 5 kaarten voor Є 999,-.
 • Meer info?
  Neem contact op met Mariëlle van den Broek: marielle.van.den.broek@vds.nl of bel 06-30364147.

Download hier de uitnodiging voor het event.

Meld je aan!

[ninja_form id=5]

Leading as a Multiplier is een initiatief van VDS Training Consultants en Gooiconsult en wordt mogelijk gemaakt door:

Logo-Managementboek_sRGB1MT_logoHRcommunity