VDS maakt van iedereen een leider

Wij geloven dat iedereen een leider is. We geven tenslotte allemaal leiding aan onszelf persoonlijk. Bij persoonlijk leiderschap werken hoofd, hart en handen optimaal samen om doelen te realiseren. Wij helpen persoonlijk leiderschap ontwikkelen door bewustwording van de eigen visie, talenten, kwaliteiten, tekortkomingen en patronen. 

Al onze programma’s zijn geïnspireerd door nieuwe concepten en theorieën, zijn praktisch en leiden tot nieuwe inzichten. De tools en benaderingen die we gebruiken zijn direct implementeerbaar. Krachtige interventies voor individuen, groepen en organisaties, zowel op en van de werkplek. En dat doen we allemaal met een enorme dosis creativiteit en liefde voor het vak.

We zijn er al 30 jaar voor organisaties en bedrijven die echte beweging en verandering willen. Die een partner willen met een kritische en waarderende blik. En die zoeken naar inspirerende oplossingen die werken, in plaats van quick fixes. Dat zijn de klanten waar we tot het uiterste voor gaan. Altijd weer. 

Een greep uit onze klanten

Proactiviteit, samenwerking en eigenaarschap zijn bij de medewerkers sterker ontwikkeld, hierdoor is een betere aansluiting bij de business ontstaan.

 

Jehan Coyajee

Managing Director Business Services, Randstad