VDS voor (meer) zelfleiderschap, juist ook nu!

Deze tijd vraagt om leiderschap van iedereen! Wij helpen (zelf)leiderschap te ontwikkelen zodat leidinggevenden ook in deze snel veranderde situatie effectief kunnen opereren. En zodat hun mensen in staat zijn voor zichzelf en de mensen in hun omgeving te zorgen en te blijven presteren.

Om in te spelen op de actualiteit van de huidige crisis helpen we onze klanten met online en virtuele programma’s met een sterke focus op leidinggeven op afstand en virtuele samenwerking.

Omdat de huidige situatie ook zorgt voor veel zorgen en extra risico’s bij mensen hebben we naast de programma’s rondom leidinggeven op afstand versneld programma’s ontwikkeld die helpen om het well-being van mensen te helpen verhogen. 

We zijn er al 30 jaar voor organisaties en bedrijven die verandering willen en nodig hebben. En die een partner willen die heel snel kan schakelen als het nodig is en met doordachte oplossingen komt die NU helpen. Dat zijn de klanten waar we tot het uiterste voor gaan. Altijd weer en zeker ook in deze tijden!

 

 

Een greep uit onze klanten

Proactiviteit, samenwerking en eigenaarschap zijn bij de medewerkers sterker ontwikkeld, hierdoor is een betere aansluiting bij de business ontstaan.

 

Jehan Coyajee

Managing Director Business Services, Randstad