VDS CREËERT RUIMTE & VRIJHEID WAARIN MENSEN

ZELF VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN

VOOR HUN EIGEN KLEUR

De kracht van V

VDS helpt organisatie en mensen in de organisatie om bewuster met zichzelf in verbinding te komen, vertrouwen te putten uit hun natuurlijke talenten en verantwoordelijkheid te nemen voor hun rol in de organisatie en de samenleving. Zo dragen wij bij aan organisaties waarin leiders, medewerkers en klanten elkaar gezien, gehoord en gewaardeerd voelen; mensen gestimuleerd worden om betere resultaten te behalen en bouwen we samen aan een betere samenleving door vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbinding in organisaties te vergroten.

Onze drie domeinen van VDS

icon diensten - veranderinterventies

Veranderinterventies

Creëren van het juiste klimaat voor zelfregie

Met inspirerende en impactvolle interventies helpen wij organisaties om binnen de organisatie hun verhaal, hun strategie, hun essentie tot leven te brengen.

icon dienst - ontwikkelprogramma

Ontwikkelprogramma's

Stimuleren en ontwikkelen van zelfregie bij individuen

Samen met de klant ontwikkelen we leer- en ontwikkeltrajecten die de professionals binnen de organisatie uitdagen om bewust om te gaan met het versterken van zelfregie.

icon dienst werkplek leren

Werkplek projecten

Leren in de praktijk voor een duurzaam resultaat

Wij bewegen onze interventies steeds meer naar de werkplek om de impact op de praktijk zo goed mogelijk te beïnvloeden vanuit onze externe rol.

Wat anderen over ons zeggen

Bekijk onze laatste inspiratie

We delen graag onze kennis en ervaringen om je op weg te helpen om mensen binnen de organisatie te inspireren. Bekijk onze laatste inspiratie en meld je aan om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.

Ontvang altijd onze VDS inspiratie als eerste! Meld je hieronder aan.

Van de laatste HR(D)-trends, handige tips tot uitnodigingen voor inspirerende events en nog veel meer… Blijf van alles als eerste op de hoogte. Meld je direct aan!