Erika Koetsier

Coördinator Support

Ontwikkeling van mensen vind ik mooi om te zien en boeiend om bij betrokken te zijn. Daarom voel ik me bij VDS als een vis in het water. Graag draag ik mijn steentje bij op het gebied waar mijn eigen kracht ligt, namelijk het plannen en organiseren van de maatwerk ontwikkeltrajecten bij onze opdrachtgevers en vooral ook het verbeteren van de bovenliggende (administratieve) processen. Hoe kan het werk logischer, makkelijker, efficiënter? Hier kan ik als coördinator van het supportteam mijn ei goed kwijt.

Reizen is een grote passie van me. Het vooraf plannen van de trip vind ik overigens al bijna net zo leuk als de vakantie zelf! Verder los ik in mijn vrije tijd graag een puzzel op; dat kan een legpuzzel van 1000 stukjes zijn, maar ook bijvoorbeeld een sudoku of cryptogram. Ook kan ik genieten van een lekker hapje & drankje in goed gezelschap of van een bezoek aan een festival of concert.

'Beoordeel een vis niet op zijn vermogen om in een boom te klimmen. Iedereen heeft zijn eigen talent.' (vrij naar Einstein)
Erika.img 1098 website formaat
Erika Koetsier
06 – 52 38 41 14

Bel mij voor:

  • Proces optimalisatie
  • Plannen en organiseren
  • Project management

Blogs

No items found