Rabobank nieuws
15 januari 2014

Rabobank accountteam stelt zich voor

Als VDS bedienen we Rabobank al vele jaren. De samenstelling van het accountteam is in die jaren wel eens gewijzigd, maar alweer geruime tijd werken we met een vast accountteam aan de vele mooie trajecten binnen de bank. Benieuwd wie er ook in 2014 weer volledig voor je klaar staan? Het accountteam stelt zich graag aan je voor!

Naomi van der Graaff
Naomi vervult de rol van consultant en draagt de overall accountmanagement verantwoordelijkheid voor Rabobank als klant. “Het is een voorrecht om ruim 15 jaar met Rabobank te mogen werken en een duurzame samenwerking uit te bouwen. Zowel centraal als met lokale banken.” De dynamiek, de continue beweging en de actuele thema’s als leiderschap, teamontwikkeling en actieve mobiliteit spreken haar aan. Voor centrale programma’s als VAKdagen, PE-events, management curriculum en interventies voor het open aanbod is zij direct aanspreekpunt.

Sander Kerstens
Sander staat ruim zes jaar opgesteld als consultant L&D op Rabobank. Naar de aandacht die hij heeft voor Rabobank Nederland te weten, het segment Bedrijven en PE dossiers binnen Particulieren en Rabobank International, heeft hij de afgelopen jaren veel lokale banken ondersteund in business- en ontwikkelingsvraagstukken. Thema’s als klantgerichtheid en het leveren van toegevoegde waarde in advies zijn vaak aanleiding geweest voor mooie ontwikkelingstrajecten. Energie krijgt hij van het echt duurzaam in contact zijn met zijn klanten en het waardevol advies dat hij hen kan geven. Hij ziet er naar uit om de samenwerking ook in 2014 te continueren.

Krista Gijzen
Krista is sinds 6 jaar werkzaam op de afdeling Project Support en doet dit met veel enthousiasme. Regelen, organiseren en plannen zijn woorden die haar niet vreemd zijn. Voor Rabobank is zij de spin in het web achter trajecten voor Rabobank Nederland, International en de lokale banken. Krista vindt het een heerlijk gevoel als er met succes een training is uitgevoerd waaraan zij heeft kunnen bijdragen!

Josée Dekker
Ook Josée werkt als Project Supporter voor Rabobank. Een project tot in detail goed verzorgen, een tevreden opdrachtgever en een plezierige werksfeer; dat is waar ze energie van krijgt! Voor Rabobank is Josée het aanspreekpunt voor de planning en logistiek van het Management Curriculum programma ‘De teamleider van bijna alles’. Een dynamisch programma, waar ze zich met veel plezier voor inzet!

 

Wij beantwoorden al je vragen

Naomi van der Graaff
Consultant

Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief!

Ontvang al het relevante Rabobank nieuws direct in je mailbox