Rabobank nieuws
1 april 2014

Enthousiaste reacties na Mastermind “Duurzame Inzetbaarheid, maak werk van je talent”

Op 20 februari vond op de Croeselaan in Utrecht een Mastermind met als thema “Duurzame inzetbaarheid, maak werk van talent” plaats. Aan deze Mastermind deden zowel deelnemers van Rabobank Nederland en International alsook een aantal afgevaardigden van lokale banken mee.

In een Mastermind wordt gewerkt met een ‘peer’ groep om nieuwe inzichten te krijgen. Om ervaringen en ideeën van anderen aan te horen en vooral ook zelf actief deel te nemen om uitdagingen en ideeën te delen met gelijkgestemden. Er wordt gewerkt vanuit collectieve intelligentie om nieuwe oplossingen te ontwikkelen, waar ieder van de groep zijn voordeel mee kan doen.

Tijdens de Mastermind op 20 februari hebben we gezamenlijk gesproken over een antwoord op de vraag hoe vanuit de business mensen kansen krijgen en in hun kracht worden gezet en er van daaruit wordt samengewerkt over de kolommen heen. Ook spraken we over hoe managers het bewustzijn bij medewerkers kunnen vergroten dat zij in beweging moeten komen of blijven en dat zij primair verantwoordelijk zijn voor hun inzetbaarheid. Uiteraard hadden we het ook over hoe je ervoor zorgt dat Duurzame inzetbaarheid wordt omgevormd naar een vast, structureel onderdeel van inzetbaarheid op lange termijn (en Rabobank daarmee voorbij de huidige krimpsituatie kan kijken).

Jeroen Pels, manager Particulieren bij Rabobank Waterland, was een van de deelnemers aan deze Mastermind: “Doormiddel van een open, en toch gestructureerde, dialoog vormde de Mastermind een prima gelegenheid om met diverse disciplines kennis uit te wisselen en uiteindelijk tot gezamenlijk nieuwe inzichten te komen. In een prettige en vertrouwde sfeer was het voor alle deelnemers mogelijk om te brainstormen en elkaar aan te sporen ‘out of the box’ en creatief na te denken en kennis te delen”.

Vanwege de enthousiaste reacties op de Mastermind van 20 februari organiseren wij opnieuw een aantal Masterminds rondom het thema “Duurzame inzetbaarheid, maak werk van talent”.

15 mei | VDS Training Consultants Weena 242 – 246| Rotterdam | 15.30 – 18.30 uur

19 juni | Huize Voordaan | Groenekan | 15.30 – 18.30 uur

Wil jij hieraan deelnemen? Neem dan direct contact op met Naomi van der Graaff.

 

Wij beantwoorden al je vragen

Naomi van der Graaff
Consultant

Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief!

Ontvang al het relevante Rabobank nieuws direct in je mailbox