Onze historie

VDS Training Consultants heeft in de afgelopen jaren een grote expertise opgebouwd in de markt voor leiderschapsontwikkeling, persoonlijke groei, begeleiding van verandering en prestatieverbetering. Dit betreft zowel consulting als training en coaching. Voortgekomen uit de ABN Bank en opgericht 1989 wist VDS (voorheen Van Dalsum & Schouten) in korte tijd een serieuze marktpositie te claimen in de markt voor in-company training en opleiding.

Sinds 2000 opereert VDS onder nieuw management en is de focus aangescherpt naar een directe koppeling tussen leren en presteren. Immers, leren is geen doel op zich maar een middel om tot constructieve groei en verbetering te komen.

Dit heeft geleid tot een top-10 positie in de markt en blijkt ook in tijden van crisis, juist door die focus op leren in en tijdens het werk en de nadruk op strategisch relevante leeroplossingen, een gevraagde en gewaardeerde benadering te zijn.

We zijn er trots op dat wij toonaangevende klanten mogen bedienen die een grote professionaliteit eisen voor de ontwikkeling en groei van hun mensen en hun organisaties. Wij werken daaraan met ruim 100 gedreven professionals die graag hun kritische mening geven en zich steeds afvragen hoe ze werkelijk voor onze klanten van waarde kunnen zijn.