Multipliers

Introductie

Ons bewezen concept Multipliers stelt leiders in staat de collectieve intelligentie van hun human capital te maximaliseren. Medewerkers dragen zelf verantwoordelijkheid voor die dingen waar ze van nature het grootste talent voor hebben en het beste resultaat mee boeken. Inmiddels zijn al meer dan 100 organisaties aan de slag gegaan met Multipliers.

Het Multipliers concept is gebaseerd op het boek Multipliers, how the best leaders make everyone smarter van Liz Wiseman. Liz Wiseman heeft onderzoek gedaan onder 150 vooraanstaande leiders waarbij zij keek naar de eigenschappen die de leiders die het allerbeste uit hun mensen weten te halen (Multipliers) onderscheiden van leiders die juist het potentieel van hun mensen verkleinen (Diminishers).

meer-over-multipliers

Het boek

Multipliers: Voor managers die 2x meer uit hun team willen halen is een Wall Street Journal bestseller, Harvard Business Review schreef lovende kritieken en het staat al tijden in de Top 20 van leiderschapsboeken op Amazon.com. De Nederlandse versie van het boek is enthousiast ontvangen: de tweede druk is inmiddels van de pers.

koop-het-boek-button

Benefits

Leer het talent van medewerkers beter te zien en te benutten.

Leer medewerkers op een goede manier uit te dagen en te stretchen.

Creëer een intense werkomgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om te excelleren.

Doe de test!

multipliers-test