Let’s work

VDS.logo_Let.sWork.01 160x100Ben jij werkzoekend en wil jij graag (weer) aan de slag? Sta je klaar om, ondersteund door professionals, werk te maken van het vinden van een baan? Dan ben jij mogelijk één van de 25 deelnemers aan ons Let’s work programma!

In 2014 bestaan wij 25 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We willen mensen inspireren, raken én uitdagen. Zoals we dat altijd proberen te doen. En dat natuurlijk in lijn met onze visie Engaged people. Great companies. Better world. We doen dat dit jaar onder de naam VDS in search of meaning.

Let’s work is één van onze jubileumprojecten waarmee we betekenis willen geven aan mensen zoals jij, organisaties en de wereld als geheel. Met Let’s work zetten we een stapje richting een betere wereld. Eind 2014 heeft Let’s work 25 (langdurig) werkzoekenden weer aan een baan geholpen of in ieder geval de weg er naartoe weer zichtbaar gemaakt!

Binnen het jaarprogramma begeleidt Let’s work deelnemers individueel en als groep door middel van een bootcamp, coachings, workshops én een online community.

Ben jij één van de 25 deelnemers?

Lees dan snel de flyer en de Q & A voor meer informatie! Je motivatie insturen kan nog maar tot en met 9 februari, dus twijfel niet te lang!