NIEUWSBERICHT

Workshop: werkplek leren met Bob Mosher

Onze huisgenoot, NVO2, organiseert op woensdag 5 oktober een workshop over werkplek leren met de bekende Amerikaanse spreker Bob Mosher, Chief Strategist and Evangelist of Apply Synergies. Bob Mosher neemt je mee in zijn visie en aanpak van het nieuwe leren. Hij toont je tevens een aantal concrete voorbeelden en gaat in op de resultaten die hiermee zijn bereikt.

Tijdens de workshop gaan we met elkaar in gesprek over het moderniseren van het leren, waarbij informele en sociale leervormen een steeds belangrijkere rol krijgen. Het inmiddels bekende 70:20:10 model is gebaseerd op het principe dat 10% van het leren plaatsvindt in een formele, klassikale en e-learning setting, 20% via coaching en 70% tijdens het werk, op de werkplek.

Five Moments of Need modelAfbeeldingsresultaat voor werkplek leren bob mosher

Veel organisaties beginnen dit principe te implementeren, maar vinden het moeilijk om concreet invulling te geven aan de ’70’ component om daadwerkelijk het leren op de werkplek te ondersteunen. Performance Support toepassen volgens het ‘Five Moments of Need’ model is een erg interessante en bewezen aanpak om het informele leren, de ’70’ component in de praktijk, effectief te ondersteunen.

Het Five Moments of Need model is een wetenschappelijk onderbouwde aanpak over leren, ontwikkeld door Conrad Gottfredson en Bob Mosher, waarbinnen het toepassen van kennis door de lerende op de werkplek als uitgangspunt wordt genomen.

Praktische informatie

Datum & tijd
woensdag 5 oktober van 16.00 – 18.30 uur

Locatie
VDS Training Consultants
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan (Utrecht)

Kosten
€ 75,- voor NVO2-leden
€ 95,- voor niet-leden

Als relatie van VDS, betaal je als niet-NVO2-lid alsnog de prijs van € 75,-. Interesse? Meld je dan nu aan via Jolanda van ’t Erve via de mail (jvterve@nvo2.nl). Vergeet niet de kortingscode #vds2016 in je mail te vermelden.

12 september 2016 Naar overzicht
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: