NIEUWSBERICHT

De grenzen van traditionele E-learning voorbij met Axonify

Meer dan ooit worden medewerkers overspoeld met informatie die ze moeten kennen en toepassen tijdens hun werk. Traditionele training voorziet medewerkers van deze informatie, maar waarborgt het toepassingsniveau op de lange termijn niet. Met als gevolg dat zij de kennis die ze nodig hebben niet voldoende toepassen in de juiste acties op hun werk. Hoe laat je belangrijke informatie wél bij medewerkers beklijven? Maak kennis met Axonify: een uniek digitaal leerplatform.

Axonify is het eerste Employee Knowlegde platform. Het platform combineert een met awards bekroonde aanpak van microlearning, met innovatieve kennis on-demand toepassingen om medewerkers de juiste dingen op het juiste moment te laten doen. De beleving is gamified, wat een hoge betrokkenheid en participatie oplevert. Axonify meet de groei in kennis en verbindt dit aan nieuw gedrag dat directe impact heeft op de business resultaten. Eindelijk is er een manier om ervan verzekerd te zijn dat medewerkers de juiste dingen weten en doen én dit toepassen op het juiste moment.

Slim en eenvoudig leren, elke dag

Ook in Nederland raken we steeds meer in de ban van Axonify. Samen met onze klanten hebben we in de afgelopen maanden de toepassingen van dit platform in Nederland onder de loep genomen. Daarnaast zijn we zelf aan de slag gegaan en ervaarden we de kracht van gamification. Deelnemers wonnen punten met het goed beantwoorden van vragen en deze punten konden worden ingezet in een veiling, met als hoofdprijs: een VDS coaching sessie.

Winnaar Matthias Nauwelaers, L&D professional bij TriFinance, vertelt: “Vanaf het moment dat ik Axonify opende en de prijsveiling zag staan, vielen mijn ogen op de ‘VDS Training Session’. Zonder goed en wel te weten wat dit zou inhouden, stortte ik me vol op het spelletje en behaalde ik heel gedisciplineerd elke dag punten. Toen bekend werd dat ik uiteindelijk de prijs had gewonnen, wist ik nog steeds niet goed wat me te wachten stond. Een coaching sessie met Henk Ipenburg, een ervaren coach binnen VDS, dat was alles. Het was dus met enige scepsis dat ik Henk ontving in ons kantoor te Antwerpen. Vanaf de start was het echter duidelijk dat al de moeite en tijd die ik in Axonify had gestoken allesbehalve verloren was geweest. Het was een boeiende en open coaching sessie met een ervaren coach die me heel concrete handvaten wist te geven. Bij deze dus: bedankt Henk en bedankt VDS!’’

30 november 2015 Naar overzicht
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: