NIEUWSBERICHT

23 sept 2015: Lanceringsevent uniek digitaal leerplatform Axonify

Wil je dat medewerkers zich elke dag uitgedaagd voelen? Dat ze hun kennis op peil houden en tegelijkertijd groeien in vertrouwen en professionaliteit? Kom dan naar dit lanceringsevent en ontdek Axonify, het interactieve en innovatieve leerplatform uit Canada dat wij speciaal voor onze klanten en relaties naar Nederland hebben gehaald.

Hoe kunnen medewerkers op een leuke en efficiënte manier leren? En hoe zorg je ervoor dat de opgedane kennis beklijft? VDS houdt zich al jaren bezig met deze vraagstukken. Met Axonify is een innovatieve oplossing binnen handbereik.

Wat is Axonify?
Axonify verzorgt iedere dag een kort en intensief leermoment voor elke medewerker en biedt onderwerpen aan die zich specifiek toespitsen op jouw organisatie. De kennistool verpakt belangrijke informatie in uitdagende vragen die een medewerker in een paar minuten via computer, tablet of smartphone beantwoordt. Het programma herkent welke kennis iemand moet bijspijkeren, waardoor elke medewerker een individueel traject volgt. Of het nu gaat om het hooghouden van kennis uit een recente training of het bijbrengen van kennis over nieuwe producten, veiligheidsprotocollen of wet- en regelgeving.

Axonify en jouw organisatie
Benieuwd naar het interactieve en innovatieve platform waar succesvolle bedrijven als Deloitte (US), Toyota (US) en Coca Cola mee weglopen? Dan mag je dit event niet missen. Je ervaart op welke manier deze kennistool een meerwaarde levert voor jouw organisatie door zelf aan de slag te gaan! Tevens kun je deze middag kennismaken met mede-oprichtster Christine Tutssel.

Waar en wanneer
Datum: woensdag 23 september
Tijdstip: 15:30 – 18:00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Huize Voordaan, Groenekan

Naast het lanceringsevent bieden we ook de unieke kans om samen met Christine Tutssel en VDS te brainstormen over specifieke uitdagingen binnen jouw organisatie. Neem contact op met Karlijn van den Bosch voor de mogelijkheden en het inplannen van een sessie.

Aanmelden
Wil je dit bijzondere event bijwonen? Meld je dan hier uiterlijk dinsdag 15 september aan! Deelname aan dit event is kosteloos. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging.

Graag tot ziens op woensdag 23 september!

21 augustus 2015 Naar overzicht
Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met: