Hoe wij werken

Iedere klantvraag is weer anders. Voor ons is iedere vraag weer een nieuw begin. Om iedere vraag met een ‘spot on’ programma te kunnen beantwoorden zijn verschillende talenten nodig. Door die verschillende talenten samen te brengen in een toegewijd klantenteam, ontstaat er een brede basis om iedere vraag van een opdrachtgever goed en op maat te kunnen beantwoorden. Hieronder leggen we uit hoe onze klantenteams zijn opgebouwd.

De Consultant

De consultant bouwt aan een duurzaam partnership met de opdrachtgever. Hij geeft inhoud aan dat ‘partnership’ door een volstrekt helder beeld te vormen van waar de organisatie nu staat én waar de organisatie naar toe wil. Vanuit dat beeld is de consultant vervolgens in staat om met de expertise van VDS bij te dragen aan duurzaam werkende oplossingen die de gewenste resultaten mogelijk maken.

De Programma manager

Onze programma managers beschikken over twee belangrijke talenten. Niet alleen zijn zij in staat om de vraag te vertalen naar een werkende aanpak en leeroplossing, zij draaien vervolgens ook hun hand niet om voor het op een professionele manier en in co-creatie met de opdrachtgever managen van het project. De programma manager zal vervolgens tijdens de uitvoering én daarna een prominente rol houden als kwaliteitsbewaker, sparringpartner voor de trainers en (samen met de consultant) adviseur naar de opdrachtgever. Ook hier geldt dat we continu kijken of we gedurende het programma steeds bijdragen aan het realiseren van de vooraf gestelde doelstelling. Als het nodig is, maken we zo spoedig mogelijk aanpassingen in het programmaontwerp of in het managen van de omgeving van het project.

De Trainers

Wij werken met een groot netwerk van trainers die stuk voor stuk zijn geselecteerd op basis van hun expertise, ervaring en kunde om bij mensen het beste uit zichzelf te halen. Onze trainers zijn volledig ´in sync´ met het gedachtengoed van VDS. Zij zijn in staat om het verschil te maken in alle interventies die wij doen bij mensen en organisaties. Ongeacht de vraag, zijn zij zich bewust van het feit dat ‘great companies’ alleen kunnen bestaan door betrokken mensen. Een rode draad in hun aanpak is dan ook het stimuleren van persoonlijk leiderschap. Zij zijn zich continu bewust van wat de interventie moet opleveren, voor zowel het individu als voor hun organisatie.

De Project Supporter

Een project soepel laten verlopen is een kunst en vraagt om een grote mate van flexibiliteit. De dynamiek en organisatie van alles wat rond een project speelt, is complex. Onze projectsupporters zijn de olie in een geruisloze projectmachine. Alles op tijd geregeld, de juiste mensen op de juiste plaats, een onverwachte kink in de kabel oplossen. Een vlekkeloze projectcoördinatie is waar onze supportmedewerkers om bekend staan. Als geen ander weten zij bij te dragen aan een uitstekende klantbeleving!

Mensen van vds

Alle mensen van vds