Axonify

Moderne medewerkers in moderne organisaties, daar is het kennisplatform Axonify voor ontwikkeld. Mobiel, fun, kort en interactief zoals de moderne medewerker het liefste leert. En doelgericht, effectief, slim en gekoppeld aan business resultaten waar moderne organisatie om vraagt.

Axonify maakt het mogelijk om een kennis eco-systeem te creëren, waarin medewerkers groeien in kennis. Maar waarin ze ook any place, any time beschikken over organisatie specifieke documenten, zelf content kunnen inbrengen én elkaars content kunnen waarderen.

 

Slim en eenvoudig leren, elke dag

Microlearning

Voor kennis die medewerkers altijd paraat moeten hebben, verzorgt Axonify dagelijks korte leermomenten van drie tot vijf minuten. Bewezen neurowetenschappelijke technieken zoals gespreid leren, het testeffect en Confidence-Based Learning maken de microsessies veel effectiever en zorgen ervoor dat ze de kennis op de lange termijn behouden. Door de adaptieve technologie krijgen medewerkers gedurende het hele traject automatisch de informatie die ze nodig hebben om kennishiaten te dichten. De geïntegreerde gamification maakt het leren nog leuker en maakt de leerervaring tot een succes.

Kennis on demand

Naast de dagelijkse microlearning kunnen medewerkers, op ieder gewenst moment, gebruikmaken van aanvullende informatie en ondersteuning. Het platform heeft een dynamische zone die wordt samengesteld door uw vakexperts en wordt aangevuld door uw medewerkers. Denk hierbij aan organisatie relevante filmpjes, PDF bestanden en geïntegreerde apps. Experts, opleidingsprofessionals en medewerkers komen hierbij met elkaar in contact.

Bruikbare inzichten

Managers kunnen overal de groei en de prestaties van medewerkers ondersteunen. Ze kunnen realtime analyses bekijken over individuele medewerkers en teams om zicht te krijgen op de individuele behoefte aan (peer-to-peer) coaching of extra microlearning-sessies.

 

Voor wie:

Axonify is geschikt voor organisaties die:

• Medewerkers continu willen uitdagen
• Op een leuke en efficiënte manier willen leren
• Kennis willen borgen na een training of leerinterventie
• Productkennis willen bijbrengen en vergroten
• Grote groepen medewerkers op efficiënte wijze willen trainen
• Invulling zoeken voor certificeringsprogramma’s, bijvoorbeeld op het gebied van compliance

Axonify heeft zich wereldwijd in diverse sectoren bewezen, o.a. in de zakelijke diensverlening, retail en de logistiek. Organisaties als Deloitte (US), Toyota (US) en Coca Cola gingen u voor.

 

 

Axonify inspiratie 

Axonify, the world’s first Employee Knowledge Platform
Ontdek hoe Axonify medewerkers elke dag slimmer maakt.

Learning Bytes with Dr. Alice Kim
De principes van neurowetenschap.

Bewezen resultaten

  • 84% van de medewerkers geeft aan dat ze dankzij Axonify beter zijn geworden in hun werk.
  • Binnen drie maanden een gemiddelde kennistoename van 20%.
  • Een vrijwillige deelname die 250x zo hoog is dan bij traditionele leermethoden.
Meer weten over de mogelijkheden of toepassingen? Neem direct contact op!

De methode

 

 

Referenties

over Axonify

Meer over dit onderwerp

Terug naar productoverzicht