Jos Veldhuizen

Ik ben een verbinder. Ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden en mensen zich (opnieuw) te laten verbinden met zichzelf.

Bij VDS doe ik dit vooral door middel van interactief regietheater, een werkvorm die op een laagdrempelige manier met humor en lichtheid heikele thema’s aansnijdt. Ik geloof er heilig in dat iemand meer leert en sneller tot zijn eigen kern komt wanneer dit met een glimlach gebeurt.

Op het moment dat ik een zaal of een groep zie (glim)lachen of op een andere manier in beweging komt voel ik mij goed en op mijn plek.

Patrick van der Gulik

Graag help ik mensen, teams en organisaties bij het benutten van hun potentieel op het gebied van persoonlijk leiderschap, effectiviteit en vaardigheden.

Daarom heb ik enkele jaren geleden de keus gemaakt om mijn hart te volgen en de veiligheid van een comfortabele managementbaan bij een grote bank in te ruilen voor het inspirerende leven in de wereld van de training en coaching.

Met groot respect voor het individu en de groep geef ik op creatieve wijze inzicht in het bewust én onbewust handelen van mensen. Hierdoor zijn de mensen in staat om zelf (weer) het heft in handen te nemen en keuzes te maken die zullen helpen bij het realiseren van de door henzelf gewenste persoonlijke en functionele groei.

Koen Litjens

Mijn ambitie is om mensen op hun voorstellingsvermogen te laten leven. Mijn passie is om in verbinding met individuen en groepen een beweging te creëren.

Soms direct en confronterend soms speels en uitdagend. Elke keer weer trachten het uiterste uit mensen te halen. Grenzen verplaatsen die ieder mens zichzelf oplegt is daarin een uitdaging. “Als we doen wat we deden, krijgen we wat we hadden” is daarin een stuwende overtuiging.

Zowel als trainer, coach en acteur werk ik in allerlei rollen met individuen en groepen. Het komen tot nieuwe inzichten en ontdekkingen en deze vooral toepasbaar maken, zijn voor mij ingrediënten van een geslaagde trainingsdag.

De blik die ik voor ogen houd als het gaat om het laten ontdekken van individuele- en groepspotentie zijn vanuit mentale-, sociaal/emotionele- en systemische mogelijkheden.

In de diversiteit van projecten van VDS, komen mijn passie en ambitie bij elkaar.

Ellen ter Laak

Trainen en coachen is mijn passie! Heerlijk dat deze passie al sinds 2000 in inspirerende trajecten bij VDS de ruimte krijgt. Mijn belangrijkste drijfveer zit in het feit dat ik het bijzonder vind om mensen in zo’n korte tijd te zien groeien in kennis, vaardigheden en attitude.

In mijn interventies is ‘authenticiteit’ het kernwoord. Om je in deze veranderende wereld staande te houden en ook richting en vorm te kunnen geven aan verbetertrajecten, is uitgaan van je eigen drijfveren en kwaliteiten een vereiste. “Iemand die zichzelf goed kent, kan zijn kwaliteiten optimaal inzetten ten behoeve van zijn/haar persoonlijke en professionele ontwikkeling!”

Mijn trainingen kenmerken zich door een veilige en open sfeer. Daarnaast komt confronteren met respect van deelnemers met de effecten van zijn/haar eigen gedrag in elke training terug. Van hieruit de stap zetten naar gedrag die meer het gewenste effect en succes genereert, is dan een logische.

Ik kijk uit naar alle inspirerende trajecten die nog gaat komen!

Marina Reemer

Mijn passie ligt in het ontwikkelen van mensen, inzicht creëren in zichzelf en de impact die zij hebben op anderen. Ook richt ik mij op het effectiever maken van teams, omdat mensen het onderscheidend vermogen zijn van organisaties.

Vanuit mijn betrokkenheid bij het persoonlijke ontwikkelproces van deelnemers is het jezelf veilig voelen om je kwetsbaar op te kunnen stellen belangrijk. Mijn aanpak is direct, maar met respect en afgestemd op de individuele en professionele behoeften.

Woorden die mij beschrijven zijn energiek, sensitief, verbindend en gericht op concrete toegevoegde waarde aan deelnemers en hun organisaties (resultaat).

Stephanie Hulshof

De loop van de rivier verleggen, veranderen, opnieuw vormgeven, vraagt telkens ook om stilstaan. Als professioneel trainingsactrice is mijn missie: mensen laten groeien door theater, training en coaching.

Ruim 20 jaar ervaring, bij mensen binnen komen en in beweging zetten waardoor inzicht wordt verschaft en doelstellingen worden behaald. Naast het leren van vaardigheden kijk ik ook graag mee naar wat je drijfveren zijn en wat je kan doen om de relatie met jezelf en naar de klant en collega dynamischer en vitaler te maken.

In het werken met groepen vind ik het belangrijk om de balans te vinden in het kritisch zijn en een ontspannen sfeer van leren te creeëren. Dit kan bereikt worden door gebruik te maken van verschillende werkvormen.

Mijn kracht is om de juiste feedback te geven, mijn realistisch spel, humor, het contact maken én houden met de groep zorgen voor het bereiken van de trainingsdoelstellingen. Kwaliteit: veiligheid creëren, ontdekken, ontwikkelen, durven en verbinden

Thomas Houdijk

Ik sta in mijn kracht als ik, in verbinding, professionals en leiders ondersteun die zichzelf, hun team of organisatie beter en gelukkiger willen maken.

Individuele coaching, teambegeleiding, faciliteren van leerprocessen en training zijn mijn vakgebieden. De gemene deler is ontwikkeling, die afwisseling houdt mij scherp.

Voor VDS begeleid ik groepen professionals bij cultuurverandering, vergroten van (persoonlijk) leiderschap en coaching- en trainingsvaardigheden.

Van anderen krijg ik terug dat mijn begeleiding persoonlijk, zorgvuldig, doelgericht en met humor is. En daar ben ik best trots op.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard en sleutel ik graag aan oude motorfietsen en auto’s. Werken met je handen, vuil worden, spierpijn en tastbaar resultaat geven mij ontspanning.

Valérie van Reede

Na mijn afstuderen ben ik per abuis in het vak gerold van trainer. En ik doe dit nu al 20 jaar met heel veel plezier omdat dit het mooiste vak is dat ik ken.

Als trainer ben ik krachtig, warm, speels, sensitief en resultaatgericht. Ik heb het lef om de vlam in de pan te laten slaan en erbij te blijven als het pijn doet. Ik combineer het goede uit verschillende methoden en werk op verschillende niveaus: mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch.

Ik ga uit van ieders eigen verantwoordelijkheid en heb voldoende vertrouwen in mensen om hen te begeleiden door hun persoonlijke belemmeringen heen te breken en in eigen kracht te gaan staan. Daarnaast kijk ik op een holistische wijze naar ontwikkeling en maak ik in mijn interventies regelmatig gebruik van ‘hier en nu’ situaties, omdat dit altijd de meest directe lijn is naar bewustwording van eigen gedrag en drijfveren.

Lia Bolte

Mijn passie is jou méér vrijheid en keuzes te laten ervaren door ‘bewust-zijn’ te creëren, zodat je jouw speelveld vergroot en zichtbaar(der) wordt. Ik verbind met respect en compassie, provoceer en verleid je met zachtheid, net wat er nodig is voor dat laatste zetje.

Mijn doel is de zaak in beweging te brengen en in lichtheid te ontwikkelen.

In deze digitale tijd is er een overvloed aan koppen zonder kip. Ik breng graag het hoofd, hart en lijf weer samen tot een geheel.

Ik houd van werken met CTC oftewel ‘Cut the crap’. Kom snel tot de kern en ga samen de verdieping in waar de oplossing zich aandient om naar de next higher level te gaan. Dit doe ik in verschillende ‘rollen’ en met veel plezier in samenwerking voor VDS.

Huub-Jan Emans

Al vanaf 2000 werk ik fulltime als trainingsacteur en nog steeds heb ik daar ongelooflijk veel plezier in.

Ik heb volop afwisseling in doelgroepen, organisaties en trainingen (ik hou van variatie!), ik mag acteren en improviseren én ik ondersteun daarmee deelnemers in hun persoonlijke ontwikkelingen groei. Hoe mooi is dat?!

Humor, laagdrempeligheid, betrokkenheid en vakmanschap zijn trefwoorden die mij kenmerken als trainingsacteur.