Willeke Oerlemans

Bij VDS maak ik onderdeel uit van het team Support. Mijn taak is om ondersteuning te bieden aan onze klantprojecten en er voor te zorgen dat zowel de opdrachtgevers, associates, maar ook mijn collega’s optimaal bediend worden.

Ik vind het fijn om de spin in het web te zijn, de projecten volledig te kunnen ondersteunen en oplossingen te kunnen aandragen. Leuk als je dan soms hoort dat je het goed doet, dat bepaalt uiteindelijk ook deels hoe de buitenwereld naar VDS kijkt.

Privé ben ik erg gelukkig met Jan. We genieten van vakantie vieren en tijd met familie en vrienden. Door de aanschaf van E-bikes gaan we wellicht meer fietsen. Op naar de fiets4daagse 2017!

 

Helien Lohuis

Ik vind het heerlijk om op de achtergrond klanten en collega’s te ondersteunen bij de praktische zaken van de ontwikkeltrajecten die wij ontwikkelen en uitvoeren. Ik zit daarom ook helemaal op mijn plek bij Project Support waar geen dag hetzelfde is, we met elkaar en met veel plezier hard werken en oog voor elkaar hebben.

Ik vind het belangrijk om ruimte te krijgen voor je eigen invulling en initiatieven waardoor je persoonlijk kan groeien en je plezier hebt en houdt in je werk. Bij VDS wordt dit ook aangemoedigd zodat we ieders gaven zo goed mogelijk kunnen inzetten.

Naast mijn werk geniet ik erg van mijn gezin en voel ik me rijk dat ik deze twee mag combineren in het dagelijks leven.

Linde Sevenhuijsen

Als support medewerker zorg ik ervoor dat projecten soepel verlopen en dat zowel externe als interne klanten bij mij terecht kunnen voor de organisatie en administratie van projecten. Hierbij vind ik het belangrijk maatwerk te leveren en geloof ik erin dat het creëren van een goede werkrelatie belangrijk is voor een optimale en prettige samenwerking.

Mijn passie is het organiseren van ingewikkelde processen en ervoor zorgen dat de juiste oplossingen op het juiste tijdstip aanwezig zijn. Het geeft mij energie om me in te zetten voor groei van mensen en organisaties, dit is waarom ik bij VDS op mijn plek zit.

In mijn vrije tijd vind je me vaak buiten met de hond, bij familie of ben ik graag creatief bezig.

Bart Gutker

Als Manager Project Support geef ik leiding aan het Project Support team. Een erg leuke functie die erg gevarieerd is, soms uitdagend kan zijn, maar merendeels erg gemakkelijk verloopt omdat het team goed op elkaar in ingespeeld.

Daarnaast ben ik zelf ook gewoon onderdeel van het team en hou ik me bezig met alle projecten van ABN AMRO. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor de planningen en daaruit voortkomende werkzaamheden.

Mijn ultieme doel is volop, zonder zorgen, te kunnen genieten van het leven. En dat zou zich in de toekomst best wel eens in Mexico kunnen gaan afspelen. Maar voorlopig zit ik bij VDS erg goed op mijn plek en blijf ik nog wel even hier.