Amarins Jansma

Bij VDS voer ik een ondersteunende functie uit op project support en ben ik bezig met verschillende stage opdrachten. Na het afronden van mijn bachelors in Psychologie en Gezondheidswetenschappen wil ik graag meer praktijkervaring opdoen voordat ik aan een master begin.

De sociale psychologie en met name de positieve organisatiepsychologie vind ik erg interessant. Bij VDS leer ik over projectontwikkeling en -implementatie en krijg ik tegelijkertijd de mogelijkheid om mijzelf als persoon en binnen VDS te ontwikkelen.

Voor mijn stage opdracht binnen VDS onderzoek ik verschillende thema’s die te maken hebben met duurzame inzetbaarheid en de ontwikkeling van traineeships. Ik vind het interessant om de verschillende aspecten van gedragsregulatie te onderzoeken en mijn ambitie is om de psychische en fysieke gezondheid van mensen in een sociale context te promoten. Met een preventieve aanpak wil ik graag iets bij dragen aan de maatschappij.

Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan muziek. Zelf muziek maken, concerten of festivals bezoeken en muziek luisteren, niks is teveel. Ook probeer ik een beetje fit te blijven door fitness, zwemmen en zeilen. Vanaf september ga ik beginnen aan de onderzoeksmaster Social and Health Psychology aan de Universiteit van Utrecht.

Willeke Oerlemans

Bij VDS maak ik onderdeel uit van het team Support. Mijn taak is om ondersteuning te bieden aan onze klantprojecten en er voor te zorgen dat zowel de opdrachtgevers, associates, maar ook mijn collega’s optimaal bediend worden.

Ik vind het fijn om de spin in het web te zijn, de projecten volledig te kunnen ondersteunen en oplossingen te kunnen aandragen. Leuk als je dan soms hoort dat je het goed doet, dat bepaalt uiteindelijk ook deels hoe de buitenwereld naar VDS kijkt.

Privé ben ik erg gelukkig met Jan. We genieten van vakantie vieren en tijd met familie en vrienden. Door de aanschaf van E-bikes gaan we wellicht meer fietsen. Op naar de fiets4daagse 2017!

 

Linde Sevenhuijsen

Als support medewerker zorg ik ervoor dat projecten soepel verlopen en dat zowel externe als interne klanten bij mij terecht kunnen voor de organisatie en administratie van projecten. Hierbij vind ik het belangrijk maatwerk te leveren en geloof ik erin dat het creëren van een goede werkrelatie belangrijk is voor een optimale en prettige samenwerking.

Mijn passie is het organiseren van ingewikkelde processen en ervoor zorgen dat de juiste oplossingen op het juiste tijdstip aanwezig zijn. Het geeft mij energie om me in te zetten voor groei van mensen en organisaties, dit is waarom ik bij VDS op mijn plek zit.

In mijn vrije tijd vind je me vaak buiten met de hond, bij familie of ben ik graag creatief bezig.