Margot Grimberg

Als consultant van VDS bespreek ik met opdrachtgevers vraagstukken die gaan over gedrags- en performanceverbetering. Motivatie en mindset zijn hier onlosmakelijk aan verbonden en komen wat mij betreft altijd aan de orde in het gesprek met opdrachtgevers en andere stakeholders. Ik geloof dat iedereen van waarde wil zijn. Maar niet iedereen weet hoe. VDS helpt individuen en organisaties bij waar zij het verschil kunnen maken. Waarin ik zelf het verschil maak? Altijd gaan voor het hoogst mogelijke resultaat! In het werk én op de tennisbaan.

Liselotte de Hommel

Als Project Manager ben ik verantwoordelijk voor de grote projecten van A tot en met Z. Ik zit met onze klanten om tafel om het gehele proces af te spreken en vervolgens alle acties uit te zetten bij onze facilitators, onze support afdeling, de sprekers etc. Om te zorgen dat alles volgens afspraak en naar wens verloopt. Je kunt dan denken aan contacten met de faciliators om de inhoud voor het programma neer te zetten, zorgen dragen voor een projectplanning per project en ook het bewaken hiervan. Verder zorg ik dat het logistieke & financiele plaatje goed verloopt en voer ik tussentijdse- en evaluatiegesprekken met de opdrachtgever.

Naast mijn rol als projectmanager ben ik aangesteld als de coördinator van de facilitators. Dit vind ik een mooie rol, aangezien ik hier echt de verbinding kan maken. Ik wil namelijk altijd graag mensen om me heen hebben en kunnen leren met en van elkaar. “Een dag niet gelachen en geleerd is een dag niet geleefd” Daarom werk ik ook graag bij VDS, dit is een leuke club mensen die er elke dag bezig zijn om mensen boven zichzelf te laten uitstijgen.