Marloes Kolstee

Bij VDS ben ik altijd geïnspireerd. Door onze klanten, door de markt én door mijn collega’s. Ik vind het een geweldige uitdaging om de visie van VDS zichtbaar te maken en onze markt te laten zien hoe wij mensen laten ontwikkelen door hun potentieel aan te boren. Dat is zó waardevol, het zorgt ervoor dat mensen in hun kracht staan en gelukkig zijn. Zelf word ik gelukkig van fijne mensen om mij heen en geniet ik erg van lekker eten. Ook ben ik dol op de Limburgse heuvels, het liefste verken ik deze op mijn racefiets.

Wing Tang

Verbinding maken met bijzondere mensen door middel van open en eerlijke communicatie, daar hou ik me dagelijks mee bezig bij VDS. Continu hou ik daarvoor mijn ogen en oren open en stel ik vragen. Omdat het voor mij erg belangrijk is dat ik niet alleen de visie van VDS naar buiten communiceer, maar deze ook echt weet over te brengen.

Niet alleen op zakelijk gebied, maar ook in privésfeer ben ik een nieuwsgierig persoon. Ik stel mij continu open voor het ontmoeten van nieuwe mensen en het ontdekken van nieuwe dingen. Zo ga ik bijvoorbeeld regelmatig een gesprek aan met onbekenden of reis ik graag zonder uitgestippelde route om me te laten verrassen door wat op mijn pad komt. Het ontdekken van het onbekende heeft mij al veel verrassende inzichten opgeleverd en unieke mensen gebracht en dat zie ik als een enorme verrijking.