Minke Rozeman

Vanuit mijn marketing, communicatie en verandermanagement achtergrond zit ik bij VDS op de juiste plek. VDS werkt continu aan het ontwikkelen van mensen en organisaties, vanuit  mijn vak vind ik het een mooie uitdaging om hier aan bij te dragen.
Het beste uit jezelf halen en in je kracht staan waardoor je je gelukkiger voelt zijn kernpunten van VDS waar ik me helemaal bij aan kan sluiten. Ik houd van beweging, gedrevenheid, gelijkwaardigheid en oprechte interesse. De positieve energie die vrijkomt wil ik kunnen voelen, daarmee bereik je gezamenlijk als startpunt het glasheldere einddoel.

Gelukkig voel ik mij in de natuur,  bij het horen van de ‘stilte’, en het voelen van de wind. Met goed gezelschap zeil ik graag de Friese meren over en met mijn dochter in de wandelwagen loop ik graag kilometers over de Toscaanse heuvels. Met een goed glas Toscaanse wijn en een stukje pecorino na, uiteraard.

Marloes Kolstee

Bij VDS ben ik altijd geïnspireerd. Door onze klanten, door de markt én door mijn collega’s. Ik vind het een geweldige uitdaging om de visie van VDS zichtbaar te maken en onze markt te laten zien hoe wij mensen laten ontwikkelen door hun potentieel aan te boren. Dat is zó waardevol, het zorgt ervoor dat mensen in hun kracht staan en gelukkig zijn. Zelf word ik gelukkig van fijne mensen om mij heen en geniet ik erg van lekker eten. Ook ben ik dol op de Limburgse heuvels, het liefste verken ik deze op mijn racefiets.

Wing Tang

Verbinding maken met bijzondere mensen door middel van open en eerlijke communicatie, daar hou ik me dagelijks mee bezig bij VDS. Continu hou ik daarvoor mijn ogen en oren open en stel ik vragen. Omdat het voor mij erg belangrijk is dat ik niet alleen de visie van VDS naar buiten communiceer, maar deze ook echt weet over te brengen.

Niet alleen op zakelijk gebied, maar ook in privésfeer ben ik een nieuwsgierig persoon. Ik stel mij continu open voor het ontmoeten van nieuwe mensen en het ontdekken van nieuwe dingen. Zo ga ik bijvoorbeeld regelmatig een gesprek aan met onbekenden of reis ik graag zonder uitgestippelde route om me te laten verrassen door wat op mijn pad komt. Het ontdekken van het onbekende heeft mij al veel verrassende inzichten opgeleverd en unieke mensen gebracht en dat zie ik als een enorme verrijking.