Madeleine Blok

Blij en enthousiast word ik als mensen doen waar ze goed in zijn en als ze zich daarin blijven ontwikkelen. Vertalen van de dromen van VDS naar de eigen organisatie zodat opdrachtgevers en associates bijzonder graag met ons samenwerken zie ik als mijn opdracht.

Binnen VDS is leiderschap een belangrijk thema. Verantwoordelijkheid nemen, geven en mensen aan elkaar verbinden zijn mijn natuurlijke eigenschappen. Dit is een mooie basis voor leiderschap waarin ik heb gemerkt dat ik de meeste voldoening haal uit gezamelijke doelen en het stimuleren van anderen om het beste uit zichzelf te halen.

Ik heb het geluk dat ik veel en langdurig heb mogen reizen. Iets wat ik nog steeds graag doe al is het in combinatie met mijn gezin nu vaak kort maar krachtig. Het grootste cadeau is dat deze ervaringen altijd tot nieuwe inzichten en mooie herinneringen leiden.
Binnen VDS hoop ik vergelijkbare mooie en betekenisvolle reizen te beleven!

Margot Grimberg

Als consultant van VDS bespreek ik met opdrachtgevers vraagstukken die gaan over gedrags- en performanceverbetering. Motivatie en mindset zijn hier onlosmakelijk aan verbonden en komen wat mij betreft altijd aan de orde in het gesprek met opdrachtgevers en andere stakeholders. Ik geloof dat iedereen van waarde wil zijn. Maar niet iedereen weet hoe. VDS helpt individuen en organisaties bij waar zij het verschil kunnen maken. Waarin ik zelf het verschil maak? Altijd gaan voor het hoogst mogelijke resultaat! In het werk én op de tennisbaan.

Huib Broekhuis

Binnen VDS richt ik me op klanten, innovatie en vertaling van onze visie naar producten en diensten die van waarde zijn voor onze klanten . Mensen kennen mij als een creatief en kritisch denker, als researcher, ondernemer en spreker. Daarnaast heb ik vorig jaar mijn eerste boek gepubliceerd: Beyond MBA. Ik wil bijdragen aan een betere wereld door het bewustzijn in organisaties te verhogen. Ik help graag om de balans tussen purpose en profit te vinden.

Organisaties laten een enorm onbenut potentieel liggen, terwijl juist nu iedereen ‘meer met minder’ wil bereiken. Ik zie daar altijd mogelijkheden voor, vooral door het traditionele denken in trainingen los te laten en veel meer uit te gaan van prestatiegericht leren.

Neem vooral contact met me op als je een kritische sparring partner zoekt over genoemde onderwerpen, daar kom ik graag voor langs in ruil voor een goeie espresso.

Liselotte de Hommel

Als Project Manager ben ik verantwoordelijk voor de grote projecten van A tot en met Z. Ik zit met onze klanten om tafel om het gehele proces af te spreken en vervolgens alle acties uit te zetten bij onze facilitators, onze support afdeling, de sprekers etc. Om te zorgen dat alles volgens afspraak en naar wens verloopt. Je kunt dan denken aan contacten met de faciliators om de inhoud voor het programma neer te zetten, zorgen dragen voor een projectplanning per project en ook het bewaken hiervan. Verder zorg ik dat het logistieke & financiele plaatje goed verloopt en voer ik tussentijdse- en evaluatiegesprekken met de opdrachtgever.

Naast mijn rol als projectmanager ben ik aangesteld als de coördinator van de facilitators. Dit vind ik een mooie rol, aangezien ik hier echt de verbinding kan maken. Ik wil namelijk altijd graag mensen om me heen hebben en kunnen leren met en van elkaar. “Een dag niet gelachen en geleerd is een dag niet geleefd” Daarom werk ik ook graag bij VDS, dit is een leuke club mensen die er elke dag bezig zijn om mensen boven zichzelf te laten uitstijgen.

Maarten Tigchelaar

Het leukste vind ik het om klanten (en collega’s) te helpen met het oplossen van complexe leervraagstukken. Moeilijke vragen simpel beantwoorden. En dat werkt volgens mij pas echt als we co-creëren vanuit nieuwsgierigheid, leergierigheid, creativiteit, openheid, echtheid en gedrevenheid. Met elkaar de schouders eronder zetten, samen de puzzel oplossen en focus op “elkaar succesvol maken”.

Ik geloof sterk in de 70-20-10 gedachte. En het is mijn ambitie om voor op de markt te lopen met een aantoonbare koppeling tussen leren en presteren en zo bij te dragen aan het vernieuwen van het L&D vak.

Zoek je een creatieve oplossingsrichting of een kritische analyse van jouw leervraagstuk? Bel me voor een “Pick My Brain” sessie! Geen verwachtingen en met plezier gedaan!

Godert Mollerus

Binnen VDS ben ik de pionierende netwerker. Ik richt me voornamelijk op new business en ik vind de relatie die ik met onze klanten opbouw uitermate belangrijk. Ik werk het liefst vanuit het maken van verbinding, via verdieping naar bottom-line resultaten. Waarbij ik de weg richting het resultaat zeker zo interessant vind als het uiteindelijke doel. Onderweg kom je altijd mooie dingen tegen! Een van mijn passies is dan ook reizen. Tijdens mijn rechtenstudie zette ik ooit internationale kinderkampen op om reeds toen al de wereld te kunnen verkennen.