ABNAmro nieuws
9 juli 2014

Laatste nieuws over trajecten binnen ABN AMRO

De bank is continu in beweging. En er gebeurt dus ook heel veel op het gebied van opleiden en ontwikkelen. Hieronder een greep uit het laatste nieuws over de vele ontwikkeltrajecten die er spelen binnen de bank.

ABN AMRO Particulieren omarmt gedachtegoed van Trainingsveld

ABN AMRO wil de beste adviesbank van Nederland zijn. Dit vraagt van medewerkers dat ze continu leren om iedere dag weer beter te kunnen presteren. In het kader van permanente ontwikkeling en Leren anno nu faciliteert Particulieren haar leidinggevenden en medewerkers onder andere middels de Trainingsveld methodiek. Inmiddels een bekend begrip binnen C&MB. Onder een nog nieuw te creëren titel gaat de Retail organisatie in het najaar met deze trainingsmethodiek van start. VDS wenst ABN AMRO alvast veel succes en draagt graag haar steentje bij!

Boost voor Commerciële Binnendienst van ABN AMRO Lease

ABN AMRO Lease is de laatste jaren fors gegroeid en het is de ambitie om verder te groeien. Samen met de accountmanager is de commercieel medewerker verantwoordelijk voor een professionele bediening van de relaties van Lease en is diens rol cruciaal voor het realiseren van de ambities. De Leergang Commerciële Binnendienst geeft deze medewerkers een boost op het gebied van persoonlijk leiderschap, portefeuillemanagement, balanslezen, spreading en timemanagement middels korte, interactieve workshops. De medewerkers waarderen de aangereikte handvatten enorm en staan nu voor de uitdaging hier in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Multipliers geïntroduceerd bij ABN AMRO

In november van 2013 hebben zo’n 80 ABN AMRO’ers zich in het Innovation Center laten inspireren door Hazel Jackson, keynote speaker van Multipliers. Het concept stelt leiders in staat de collectieve intelligentie van hun human capital te maximaliseren en medewerkers zelf verantwoordelijkheid te laten dragen voor dat waar ze van nature het grootste talent voor hebben en vaak het beste resultaat mee boeken. Inmiddels hebben twee MT’s zich onder laten dompelen in het Multipliers concept en zijn VDS en Gooiconsult in samenwerking met het ABN AMRO Development Center de mogelijkheden van een pilot programma aan het onderzoeken.

Meer weten? Neem contact op met Margot Grimberg of Juke Snijders Blok.

Wij beantwoorden al je vragen

Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief!

Ontvang al het relevante ABN Amro nieuws direct in je mailbox