ABNAmro nieuws
18 september 2013

Bewust leiderschap heeft de toekomst

ABN AMRO wil een betere bank zijn, voor een betere wereld. Daarom neemt de bank haar verantwoordelijkheid voor het stimuleren van plannen die bijdragen aan een betere wereld voor alle stakeholders en klanten.

De rol van leiders is hierbij cruciaal. Naast de vele leiderschapsprogramma’s die al zijn opgezet is ABN AMRO een partnership aangegaan met de Go Beyond MBA organisatie die erop gericht is de leiders anno nu te helpen om hierin hun rol en verantwoordelijkheid te nemen. Dit krijgt onder meer invulling door twee keer per jaar een inspirerend event te organiseren. Het volgende event vindt plaats op 7 november 2013 en heeft als thema ‘Bewust Leiderschap’.

Are you a genius or a genius maker?

Iedereen heeft in zijn (werkende) leven wel ervaring met twee verschillende typen leiders. Het eerste misbruikt de intelligentie, energie en capaciteit van de mensen om hem heen en wil altijd het slimste jongetje van de klas zijn. Dit is dodelijk voor ideeën, motivatie, energie, talent en commitment.

Aan de andere kant van het spectrum staan leiders die hun kennis en inzichten juist gebruiken om de slimheid en capaciteiten van de mensen rond hen te vergroten: de ‘Multipliers’. Dit zijn leiders die mensen zodanig inspireren dat zij resultaten leveren die boven verwachting zijn. De wereld heeft behoefte aan dit soort leiders, zeker nu er van leiders verwacht wordt meer te doen met minder.

Hazel Jackson laat op 7 november zien hoe ieder een beter en bewust leider kan zijn die meer uit zijn mensen haalt. Ze is een indrukwekkende spreker met uiterst relevante content.  Benieuwd naar de rest van het programma?

logo Go Beyond MBA

Wij beantwoorden al je vragen

Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief!

Ontvang al het relevante ABN Amro nieuws direct in je mailbox