ABNAmro nieuws
20 december 2012

ABN AMRO accountteam compleet

Sinds 1 oktober is Margot Grimberg na haar zwangerschapsverlof weer terug in de rol van consultant bij VDS. Zij is in juni bevallen van haar zoontje Nout. Margot werkt op alle dagen behalve woensdag en heeft veel zin weer aan de slag te gaan voor ABN AMRO.

Net als Margot is ook Rani Zuijdervliet een vaste waarde in het team voor ABN AMRO. Rani heeft als consultant een aantal zeer bepalende trajecten in haar portefeuille, waaronder Next Generation Professionals en kan, vanuit haar twaalf jaar ervaring als trainer, als geen ander een inspirerend en impactvol programma neerzetten.

Bart Gutker is onze steun en toeverlaat op logistiek gebied. Bart is inmiddels een doorgewinterde supportmedewerker voor alle ABN AMRO trajecten en is snel en flexibel in zijn dienstverlening.

Trots zijn we op het feit dat op 1 september Sander Verheul is begonnen als senior consultant bij VDS. Sander maakt daarmee het ABN AMRO accountteam compleet. Hij stelt zich graag aan je voor

Mogelijk missen jullie één naam: namelijk die van Bas van Oevelen. Bas heeft zeer recent een voor hem geweldig aanbod gekregen om als commercieel directeur van de Automotions Groep de holding directie te versterken. En alhoewel we het erg jammer vinden dat hij ons verlaat, zijn we uiteraard erg trots dat één van de VDS-ers zo’n mooie carrièrestap gaat maken.

In geval van nieuwe (offerte)aanvragen kun je contact opnemen met Margot Grimberg. Samen met haar collega’s kijkt zij wie de vraag het best kan oppakken.

Wij beantwoorden al je vragen

Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief!

Ontvang al het relevante ABN Amro nieuws direct in je mailbox